Horoszkóp 2019. november 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon olyan eseményre kerülhet sor, amely a későbbiekben nagyon jó hatást gyakorolhat az anyagi helyzetedre. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a társaságát hosszú távon élvezheted.

 

Bika:

A mai napon a pénz állhat a figyelmed középpontjában. Olyan váratlan esemény is történhet, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Próbálj meg higgadt maradni, így kerülheted el a nagyobb veszteségeket.

 

Ikrek:

Olyan dolgok juthatnak a mai napon a tudomásodra, amelyek miatt elkezdhetsz hosszabb távon tervezni. Az is lehet, hogy egy találkozás miatt örömkönnyek csilloghatnak a szemedben.

 

Rák:

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor olyan elképesztő szituációnak lehetsz a szem- és fültanúja, amely hatással lehet az értékrendedre.

 

Oroszlán:

Előfordulhat, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod, amihez kevesebb kedvet érzel, de muszáj megtenned a saját jól felfogott érdekedben. Ha most bonyolítasz nagyobb vásárlást, akkor fantasztikus pillanatokat élhetsz át.

 

Szűz:

Az érzelmeidre a mai napon a felfokozottság lehet a jellemző, ennek hatására olyan dolgokba is belevághatsz, amelyekről korább talán úgy gondoltad, képtelen vagy rájuk. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

 

Mérleg:

Jó lenne, ha a mai napon az időd nagy részét kommunikációval töltenéd, ugyanis az, amit a mai napon hallasz sorsfordító is lehet. A következő időkben még olyan dologban is sikeres lehetsz, amiben eddig nem voltál.

 

Skorpió:

Fantasztikus lehet ez a mai nap, különösen, ha a családod tagjai körében töltöd. Előfordulhat, hogy olyan valaki jelentkezik, akire egyáltalán nem vagy kíváncsi. Mivel jól tudod kezelni ezt a helyzetet, így nem lesz probléma.

 

Nyilas:

Olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek úgy hatnak rád, mintha hájjal kenegetnének. Örömöd is határtalanná válhat, különösen, akkor, ha szülő vagy. Csemetéd olyan dologgal állhat elő, ami örömmel tölt el.

 

Bak:

Megtörténhet, hogy konfliktus támad egy közeli kapcsolatodban. Minden valószínűség szerint tudattalan – általában elfojtott, de most felszínre törő – érzelmi okokból. Szerencsére mindent kézben tarthatsz.

 

Vízöntő:

Olyan dolgok hangozhatnak el a mai napon, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha utazol, nem kell aggódnod, minden a legnagyobb rendben lesz. Olyan valaki is felbukkanhat, akiről hosszú ideje nem hallottál.

 

Halak:

Olyan szerencsés lehetsz a mai napon, hogy akár még egy tömött pénztárcát is találhatsz. Ha vásárolsz, kedvezményesen juthatsz bizonyos dolgokhoz, de vigyázz, hogy felesleges dolgokra ne adj ki!