Horoszkóp 2019. november 14.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai nap legfontosabb feladata a nyugalmad megőrzése. Olyan váratlan és elképesztő helyzet alakulhat ki, amelyben csak akkor tudsz jó eredményt elérni, ha higgadt maradsz, és megfelelően kommunikálsz.

 

Bika:

Olyan esemény történhet, aminek hatására pénztől esel el. Mivel a mai napon könnyebben becsaphatnak, meglophatnak, járj nyitott szemmel és füllel, így elkerülheted, hogy veszteség érjen.

 

Ikrek:

A mai napon olyan esemény történhet, amely miatt úgy érezheted, a sors a tenyerén hordoz. Éppen olyan dologban történhet fejlemény, előrelépés, ami már jó ideje foglalkoztat.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy a feletteseddel teljesen egy húron pendültök, ami azt jelenti, hogy félszavakból is megértitek egymást. A mai nap kiváló arra is, hogy bármilyen is problémád legyen, azt megbeszéld másokkal.

 

Oroszlán:

Fantasztikusnak nevezhető ez a mai nap, amikor olyan eseményre kerülhet sor, amely miatt boldognak érezheted magad. Most bátran tervezheted a jövőt, mert a sors a tenyerén hordoz.

 

Szűz:

Hallgatnod kellene a mai napon a megérzéseidre, és ezeknek megfelelően cselekedni, mert előnyös helyzetbe kerülhetsz. A művészetekkel kapcsolatos elfoglaltság feldobottá tehet – ne mondj nemet egy meghívásra!

 

Mérleg:

A mai napon eredményesen gyakorolhatod a vonzás törvényét: amire gondolsz, azt előbb-utóbb bevonzhatod az életedbe. Közlekedés során nem várt bosszúság érhet, és valaki a hátad mögött áskálódhat ellened…

 

Skorpió:

Minden valószínűség szerint a kapcsolataid hátterében meghúzódó érzések után kutatsz, és ezek most valószínűleg a felszínre is kerülhetnek. Lehet, hogy nem lesz pozitív a felismerés, de ettől még a te érdekedet szolgálja.

 

Nyilas:

Ha baráttal töltöd a mai napod egy részét, akkor jól érezheted magad. Az is lehet, hogy az optimizmusod, a jókedved magával ragadó lesz, és olyanok is szeretnének a környezetedben lenni, akik korábban kerültek.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy olyan értesítést kapsz, vagy olyan találkozásban lesz részed, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. De az is megtörténhet, hogy valaki kellemes meglepetéssel áll elő.

 

Vízöntő:

Olyan váratlan eseményre kerülhet sor, amely miatt át kell szervezned nem csak a mai napot, hanem talán a hétvégét is. Ha párkapcsolatban élsz, a kettesben eltöltött idő feltölthet.

 

Halak:

Ha egészségügyi problémával küszködsz, akkor ne aggódj, mert azzal csak rontanál a helyzeten! Ha egy betegségből éppen most lábalsz ki, akkor minden okod meg lehet az örömre.