Horoszkóp 2019. november 13.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon sok múlik a megjelenésen, ezért nagyon fontos, hogy figyelmet fordíts a külsődre. Hallgatnod kellene a hatodik érzékedre is, mert a megérzéseid rendkívül jól működhetnek.

 

Bika:

Nem könnyű veled az élet – gondolhatják többen, akik a közvetlen környezetedhez tartozhatnak. Mielőtt megszólalsz, számolj el legalább hétig, így elkerülheted, hogy önmagad alatt vágd a fát.

 

Ikrek:

Ha párkapcsolatban élsz, a mai napon elszakadhat a türelem cérnája. Szedd össze magad, és mondd el az őszinte véleményedet! Ne érdekeljen, hogy ez valakinek tetszik-e vagy sem, állj ki önmagadért!

 

Rák:

A munkában történhetnek olyan változások, amelyek miatt hirtelen az egekbe szökhet a vérnyomásod. De az is lehet, hogy olyan élmények érnek, amelyek erős hatást gyakorolhatnak a gondolkodásodra. Pénzedre vigyázz!

 

Szűz:

A mai napon olyan sok túlságosan érzékeny ember van a környezetedben, mint égen a csillag. Emiatt diplomatikusan kell fogalmaznod, és ügyelned kell arra, hogy senkit se bánts meg. A munkában jó eredményeket érhetsz el.

 

Mérleg:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan téma kerülhet terítékre, amely miatt úgy érezheted, partnered táncot jár az idegeiden. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akitől nagyon nehezen tudsz megszabadulni.

 

Skorpió:

Őrült helyzet alakulhat ki a mai napon, ami elsőre megbénít, de utána igyekszel jól venni az akadályt. Ha sikerül megőrizni a nyugalmadat, akkor a lehető legjobb döntést hozhatod, és este nyugodt szívvel alhatsz el.

 

Nyilas:

Ha még nem vagy szerelmes, ma Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha szülő vagy, a gyermekeddel kapcsolatban olyan dolog juthat a tudomásodra, ami teljesen váratlanul ér, és emiatt változtatni fogtok a megszokott dolgokon.

 

Bak:

Kedvez a mai nap minden ingatlannal, otthonnal kapcsolatos ügy intézésének. Előfordulhat, hogy olyan dologra kerül sor, amelyről úgy gondolhatod, roppant kellemetlen. Aztán rájössz, hogy mégsem eszik olyan forrón a kását…

Vízöntő:

Olyan találkozásra kerülhet sor, amely miatt korábban is izgultál, és a mai napon is aggodalmaskodhatsz. Aztán egyik pillanatról a másikra megnyugszol, és fantasztikus eredményt érhetsz el.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy olyan helyről jön a pénz vagy az ajándék, ahonnan ezt nem várod. Az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, aki az anyagi helyzetedre gyakorolhat jót hatást.