Horoszkóp 2019. november 12.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Talán a mai napon kevesebb az energiád, és nem érzel kedvet olyan dolgokhoz, amelyek korábban örömet okoztak. A megérzéseid átlagon felül működhetnek, hallgass rájuk!

 

Bika:

Kicsit gyengébbnek érezheted magad, és kevesebb kedvet érezhetsz a munkához, az elvégzendő feladatokhoz. Vásárlásra kiváló ez a nap, és az is lehet, hogy hivatalos ügyek bonyolítása mehet egyszerűbben.

 

Ikrek:

Még az is megtörténhet, hogy valakiről olyan dolog derül ki, amely miatt az ereidben meghűlhet a vér. A Hold segít abban, hogy eredményesen állj ki saját magadért. Jól tudod képviselni az érdekeidet, lépj a tettek mezejére!

 

Rák:

A mai napon nagyon fontos szerepet játszhatnak a barátok, illetve az a közösség, amelynek tagja vagy. Viselkedj úgy, hogy senkivel ne akaszd össze a bajszodat, de az idegesítő kollégának jelezd, ha nem tetszik valami!

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy a mai napon glória fog ragyogni a fejed fölött. Felettesed elégedett lehet veled, de az is előfordulhat, hogy olyan ajánlatot kapsz, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod.

 

Szűz:

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha tanulmányokat folytatsz, nem lesz okod panaszra, mert sikert sikerre halmozhatsz. Ha jogi problémád van, akkor a dolgok most még nem zárulnak le végleg.

 

Mérleg:

A Hold hatására kissé gyengébbnek érezheted magad. De az is előfordulhat, hogy egy betegség dönt le a lábadról. A munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, hogy hirtelen azt sem tudod, ébren vagy-e vagy csak álmodsz.

 

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzet jöhet létre, amelynek hatására a viszonyok szorosabbá válhatnak. A környezetedben most több az olyan ember, akiket akkor látnál a legszívesebben, amikor a hátad közepét…

 

Nyilas:

A mai napon éghet a kezed alatt a munka. Még az olyan feladatokat is el tudod végezni, amelyeket már jó ideje halogattál, vagy a nemszeretem munkák közé tartoztak. Kolléga magatartása kellemes meglepetést okozhat.

 

Bak:

A mai napon a szerelem ege vakítóan kék lehet. Kedveseddel azonos hullámhosszon lehettek, amitől boldognak érezhetitek magatokat. Ha vállalkozás indításán töröd a fejed, valakitől jó ötletet kaphatsz…

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy a mai napon legszívesebben se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek, ugyanis egy hozzátartozód valamivel nagyon felidegesíthet. Próbálj megnyugodni, azzal segítesz a legtöbbet.

 

Halak:

A kommunikáció napja lehet ez a mai, amikor olyan dolgokat is megbeszélhetsz, amelyek tabunak számítottak korábban. Érdemes a mai napon hivatalos vagy pénzzel kapcsolatos ügyeket intézni.