Horoszkóp 2019. november 11.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A hangulatod szélsőségesen ingadozó lehet a mai napon. Egyik pillanatban még úszhatsz a mámorban, a másik pillanatban pokolian érezheted magad. Ezért a mai nap legfontosabb feladata az arany középút megteremtése.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy a másokból áradó intenzív érzelmek hatalmi harcokkal tarkítják majd a napodat. Ha megpróbálod visszafogni magad, akkor nem kerülsz kényelmetlen helyzetbe.

 

Ikrek:

Össze kellene szedni magad, és végre eldönteni, hogy mit is akarsz! Ha úgy érezd, hogy képtelen vagy folytatni a társaddal a kapcsolatot, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy változtass az életeden.

 

Rák:

Annyira felfokozott érzelmekkel reagálhatsz másokra, és általában az élet dolgaira, hogy a nap végére teljesen kimerültnek érezheted magad. Fejezd ki az érzéseidet, de ne feledkezz meg az értelemről sem!

 

Oroszlán:

Egyszerűen érzéked van a pénz megkereséséhez. Ráadásul a sors is tálcán kínálhat neked olyan lehetőséget, amivel jelentősebb tartalékot is képzelhetsz. A párkapcsolatokban fontos téma kerülhet terítékre.

 

Szűz:

Rendkívül érzékeny lehetsz a mai napon, ami azt is jelenti, hogy a megérzéseid átlagon felül működhetnek. Ha hallgatsz rájuk, előnyös helyzetbe kerülhetsz. Bírságveszélyes a nap, tartsd be a szabályokat!

 

Mérleg:

Erős, belülről fakadó érzések keríthetnek a mai napon hatalmukba. A nőkkel való kapcsolataid most feszültebbé válhatnak. Tartsd észben a régi mondást, miszerint okos enged… Ha erre képes vagy, akkor nem lesz okod panaszra.

 

Skorpió:

Ha egy mód van rá, a mai napon ne fogalmazz meg sarkos véleményt! Ha ez elkerülhetetlen, akkor számítanod kell arra, hogy a későbbiekben hátrányos helyzetbe kerülhetsz.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy valaki turkálni kezd a zsebedben, ami nem túl szimpatikus. Ha lehet, akkor ne mondj az anyagi helyzetedről semmit, mert így elkerülheted a kellemetlen helyzeteket.

 

Bak:

A mai napon olyan dolgok körül foroghatnak a gondolataid, amelyeket száműzni kellene, mert ezek nem mások, mint álmok, amelyek nem valósulnak meg a későbbiekben. Közlekedés során légy figyelmesebb!

 

Vízöntő:

Bánkódhatsz valami miatt, de ez most csak felesleges energiapazarlás. Szerencsére a sors nem hagy magadra, és olyan helyzetet teremthet, aminek hatására más szemszögből láthatod a dolgokat.

 

Halak:

Vannak olyan emberek, akiket akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Szedd össze magad, és igyekezz diplomatikusan viselkedni! Ha egészségügyi gondod van, nem stresszelj pluszban!