Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor remekül mehet a munka. Nincs olyan feladat, amit ne tudnál tökéletesen ellátni. Ha kirándulni mész, nagyon jól érezheted magad. Hallhatsz egy olyan hírt is, ami elgondolkodhat az élet értelmén.

 

Bika:

Ha valamilyen vizsgára készülsz, akkor a mai napot szenteld a tanulásnak, mert az agyad olyan, mint a szivacs: gyorsan magába szívja az új tudást. Pénzügyek terén ez a nap nem mondható túlságosan jónak, hiszen kiadásaid növekedhetnek.

 

Ikrek:

Annak ellenére, hogy nem dúskálsz az anyagi javakban, még sincs okod a panaszra, mert a sors egy új lehetőséget sodor az utadba, ami a könyvelésed bevétel oldalát hozhatja nagyobb mozgásba. Művészi élményben is részed lehet, ami jót tesz a lelkednek.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy a mai napot munkával kell töltened. Azért szakíts egy kis időt mozgásra, méghozzá a szabadban, amely jót tesz lelkednek és testednek egyaránt. Ha szülő vagy, teljesen mindegy, mennyi idős a gyermeked, ne telepedj rá!

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy amit elvégeztél, azért a juttatást jóval később kapod meg, amitől egy kissé idegessé válsz. Olyan hír juthat a füledbe, amitől feszültebbé válhatsz. A szerelmi viszonyokban a kedvesed keresi a kedvedet.

 

Szűz:

Semmi sem áll a szerelem útjába. Az új kedveshez való beköltözés boldoggá tehet mindkettőtöket. Külföldi utazás remek lesz, illetve ha külföldről érkező személyt látsz vendégül, elégedettek lesztek mindketten.

 

Mérleg:

Amennyiben párkapcsolatban élsz, a kedvesednek anyagi gondjai támadhatnak. Az is megeshet, hogy társad rokona kerül nehéz helyzetbe, és a te segítségedre is szüksége lesz. Kiváló ez a nap tavaszi nagytakarításra.

 

Skorpió:

A sors lehetőséget kínálhat arra, hogy továbbtanulj, és ehhez csodával határos módon megtalálhatod a szükséges pénzt is. A családod tagjai támogatnak, így aztán belevághatsz olyan dolgokba is, amikről másoknak az a véleménye, hogy őrültség.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy olyan dologra kerül sor, amely miatt egyik ámulatból a másikba esel. Amire most kiadsz, az nagyon megéri az árát, ezért ne sajnáld a pénzt: a megszerzett dolognak később növekedhet az értéke.

 

Bak:

Jól tennéd, ha több időt töltenél a szabadban, sportolnál, és ha egészségügyi gondod van, akkor kiegészítésként kipróbálhatnál természetes gyógymódokat is. Ez segíthet abban, hogy megszabadulj egy rossz szokástól vagy a felesleges kilóktól.

 

Vízöntő:

Kaphatsz egy nem mindennapinak nevezhető ajánlatot, amelyen akkor is el kellene komolyabban gondolkodnod, ha egyébként nem áll szándékodban a változtatás. Rokonnak szüksége van a támogatásodra – légy vele nagyon kedves!

 

Halak:

A munkádban olyan változásokra van kilátás, amiktől szorongóvá válsz. Kollégával beszélgess arról, ami nyomaszt, mert ő talán többet tud az új helyzetről, valamint amit mond, az megnyugtathat. Kis négylábú kedvenc boldoggá tehet.