Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A munkahelyeden olyan események történhetnek, amiktől nehezebben jön majd álom a szemedre. Légy sokkal körültekintőbb, mint korábban bármikor, mert így kerülheted el a kellemetlen, akár veszteséggel is járó helyzetet!

Bika:

Nem érdemes ma tárgyalásokat folytatni, és a fontosabb ügyeket se ma intézd! Vitás kérdésekbe nem kéne belebonyolódni, mert ebből vesztesen kerülhetsz ki. Külfölddel kapcsolatos ügyeken most nincs áldás, ezért ha teheted az utazást halaszd el.

Ikrek:

Az egészséged megőrzésére fordíts sokkal nagyobb figyelmet, mert így elkerülheted egy tartós betegség kialakulását! Előfordulhat, hogy olyan esemény történik, amelynek hatására az ezotéria, a láthatatlan világ felé fordulsz. Légy résen, mert valaki becsaphat!

Rák:

A párkapcsolatban szinte vágni lehet a feszültséget. Talán életed párja arra gyanakszik, hogy nem jársz a becsület, a hűség és a tisztesség útján, ezért nagyon fontos, hogy teljesen egyértelműen viselkedj.

Oroszlán:

A mai napon inkább szórakoznál, nem munkával töltenéd az időt, de a „nemszeretem” dolgokat is derűsen fogadod. Megbeszéléseid remekül alakulhatnak, és új kapcsolatra is szert tehetsz, ami később a segítségedre lesz.

Szűz:

A mai napon csodás lehetőség kínálkozik arra, hogy rövid kiruccanást tegyél csak úgy, a szórakozás, a kikapcsolódás kedvéért. Ennek a szerencsés helyzetnek köszönheted, hogy nemcsak a segítő szándékú embereket, de a pénzt is magadhoz vonzod.

Mérleg:

Ma nem szimplán szerencsés vagy, hanem annál is több. Ha a szinglik táborához tartozol, és az interneten keresed a társad, akkor olyan valakit sodorhat utadba az élet, akiért érdemes harcolni.

Skorpió:

Sokkal jobban kellene magadra ügyelni ma, mint általában. Nemcsak balesetveszélyes ez a nap, hanem olyan emberek is a látómeződbe kerülhetnek, akik erőszakosak, agresszívek. Fontos kérdésben ma ne dönts, mert veszteség lehet az eredménye!

Nyilas:

Befektetésekre kiváló ez a nap. A sors most olyan valakivel hozhat össze, akire a közeli jövőben nagy szükséged lesz a kapcsolati tőkéje miatt. Ha vásárolsz, csak azt vedd meg, amit nagyon muszáj.

Bak:

Kellemes lehet a mai nap akkor, ha nem foglalkozol a múlttal, még akkor sem, ha olyan valaki jelentkezik, akivel korábban szorosabb kapcsolatban voltál. Ha munkáról van szó, akkor úgy kellene hozzáállni, hogy más is hozzáférjen…

Vízöntő:

A józan eszednek hála ma képes leszel elfogulatlanul megoldani a felmerülő nehézségeket. Olyan témákkal kéne foglalkoznod, amelyek a magánéleteddel, a pénzügyekkel kapcsolatosak. Baráti találkozó fantasztikus lesz.

Halak:

Nem szabad a mai napon túlságosan magadból kiindulni, meg kell próbálnod más szemével is látni a kialakult helyzetet. Ha erre képes vagy, akkor olyan döntést hozhatsz, amely a te javadat szolgálja. Ha nincs állásod, a mai napon jó lehetőségre találhatsz.