Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha pénzről van szó, akkor sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán. Még az is lehet, hogy olyan dologra adhatsz ki, ami nem éri meg az árát. A párkapcsolatokban pedig megjelenhet a társas magány…

 

Bika:

Ha változást szeretnél az életedben, akkor neked kellene a tettek mezejére lépni. Neked kell a társad irányába megtenni az első lépést. Érdemes a mai napot munkával tölteni, mert sok dolgot el tudsz végezni.

 

Ikrek:

Furcsa kettősség jellemezhet a mai napon: egyfelől szólíthat a kötelességtudat, másfelől viszont szeretnél egy kicsit szórakozni, lazítani. Kivételesen jobban jársz, ha a kötelességtudatodnak engedelmeskedsz.

 

Rák:

Talán a mai napon lesz kedved úgy viszonyulni másokhoz, mint általában. Fontos, hogy ne próbáld megjátszani magad, légy természetes és őszinte, mert ez lesz a kifizetődő.

 

Oroszlán:

Fasírtba kerülhetsz egy olyan személlyel, akivel eddig tökéletes harmóniában voltál, és mindent meg tudtatok beszélni. Ennek hatására olyan oldaladat is megismerheted, ami eddig rejtve volt előtted.

 

Szűz:

A pénz körül foroghatnak az agytekervényeid egész nap. Jó lenne, ha a nagyobb vásárlásokat elhalasztanád, még akkor is, ha esetleg kedvezményes módon juthatnál különböző termékekhez.

 

Mérleg:

A mai napon nehezebben fejezheted ki az érzelmeidet. Olyan valakivel hozhat össze a sors, aki a múltban fontos szerepet játszott az életedben. Hívd fel egy barátodat, és máris jobban érezheted magad a bőrödben.

 

Skorpió:

Az önfegyelem a mai napon nem az erősséged, hajlamossá válhatsz szertelenül költekezni. Ha fékezni tudod magad, akkor okosan, ésszerűen és nyereségesen fektetheted be/költheted el a pénzed.

 

Nyilas:

Jól érezheted magad a bőrödben, barátságos lehetsz, szívesen mész emberek közé. Mások is élvezni fogják a társaságodat, főleg akkor, ha nem gondolod azt, hogy hibátlan vagy.

 

Bak:

Ne merengj a múlton, hanem nézz előre, és tervezd a jövőt! Nem érdemes rágódni a korábban megtörtént eseményeken, mert ezzel csak az energiádat pazarolod. Tökéletesen kikapcsolhat egy film.

 

Vízöntő:

A mai napon az akaraterőd gyenge lehet, ezért vigyázz, mit engedsz meg magadnak, különösen, ha társaságban töltöd az időd nagy részét. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel közös program mindkettőtöket boldoggá tehet.

 

Halak:

A szabadban, a természetben eltöltött idő még akkor is örömmel tölt el és tökéletesen ellazít, ha az időjárás nem a legjobb. Előfordulhat, hogy olyan személy kopogtathat az ajtódon, akinek nagyon örülsz majd.