Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Túlzottan érzelmes vagy ahhoz, hogy bölcs döntést hozz, elsősorban párkapcsolat, illetve pénzügyek terén. A szerelmi viszonyokban olyan dolog történhet, amitől úgy érzed, az a valaki sebzi meg a szíved, akit nagyon szeretsz. Ha szülő vagy, csemetéd miatt feszült helyzet alakulhat ki.

 

Bika:

A régi párkapcsolatokban feszültség, a friss viszonyokban izgalmasnak nevezhető helyzet várható. Megtörténhet, hogy családtagjaid közül valaki idegessé tesz. Fogadd meg egy barát tanácsát, aki kívülállóként nagyon jól látja, milyen helyzetben vagy, és ezt hogyan kellene megoldani.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy a felettesed el akar beszélgetni veled, és olyan helyzet alakul ki, amihez alkalmazkodnod kell. Nézd a szituációt az optimizmus szemüvegén keresztül: ez nem más, mint kihívás, amit tudsz teljesíteni. Persze csak ha akarod.

 

Rák:

Több lehet a kiadásod, ami jobban frusztrálhat, mint általában. Megeshet, hogy hajlamossá válsz érzelmi alapon dönteni, figyelmen kívül hagyva a tényleges szükségleteidet. Lehet, hogy egy eseménytől bizonytalanodsz el, és hirtelen nem tudod, hogyan dönts. Hallgass az eszedre!

 

Oroszlán:

Családtag miatt kényszerülhetsz olyan helyzetbe, amit nem igazán szeretnél átélni, illetve úgy érezheted, hogy egyszerűen már nem tudsz többet tenni. Összeszorított foggal kell tenned a dolgodat. Közeli ismerőst akaratodon kívül irritálhatsz a magatartásoddal.

 

Szűz:

Jó formában leszel ma, bátran hagyatkozz a hatodik érzékedre, mert előre megsejtheted, hogy mi fog történni. Sőt, mintha belelátnál mások fejébe, amitől lépéselőnybe kerülhetsz. Olyan valakivel is találkozhatsz, akitől érdekes információkat kapsz, és a saját életedben tökéletesen tudod alkalmazni.

 

Mérleg:

Az eddig szőnyeg alá söpört problémák most megoldásra várnak. Nem biztos, hogy egy kényes kérdésnek a végére pontot tehetsz, nem rajtad múlik. Hajlamossá válhatsz minden kis apróságon fennakadni, de fontos, hogy a nehézséggel szembenézz. Ne dugd homokba a fejed, mert most könnyebb rendezni a dolgokat.

 

Skorpió:

A munkahelyeden olyan dolog történhet, amitől idegességedben legszívesebben lekevernél valakinek egy jó nagy pofont. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert csak így sikerülhet szembenézni a gonddal, és megoldani azt. Feletteseddel nem érdemes vitatkozni, mert nem lehet igazad, és magadra haragíthatod őt.

 

Nyilas:

Külfölddel kapcsolatos dolgokon a mai napon nincs áldás. Ha utazol, tartsd be a szabályokat, jól nézd meg, hol parkolsz, illetve mindenhova kicsit indulj korábban, hogy ne kelljen rohanni, kapkodni. A párkapcsolatokra a kommunikációs zavarok lehetnek a jellemzők.

 

Bak:

Ami másnak pech, az neked előnyt, nyereséget jelent. Fontos, hogy lesd a felettesed minden szavát, és igyekezz a munkában a lehető legjobbat kihozni magadból, amivel megszilárdíthatod a jelenlegi helyzetedet. Közösségben valakinek a viselkedése miatt ne hullass könnyet, hanem szállj szembe vele, mert te vagy nyerő helyzetben.

 

Vízöntő:

A házasságokban, együttélésekben a partnered hangulatingadozása, vagy a munkahelyén történő változások miatt a lelkiállapotod hullámzóvá válhat. Éppen ezért nem kellene előhozakodni egy régi témával, mert újabb problémák alakulhatnak ki. Ha képes vagy a főnöködet ajnározni, nyerő helyzetbe kerülhetsz.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy a munka során bosszantó helyzet alakul ki. Kolléga viselkedése, vagy felettesed hozzáállása miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Ne mérgelődj, mindig voltak olyanok, akikkel kivételeznek, nincs ebben a helyzetben semmi különös. Lépj túl ezen!