Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Az emlékezeted ma csalhat, ezért ne hagyatkozz rá! Kommunikációs zavarok is felléphetnek: törekedj arra, hogy egyértelműen és világosan fejezd ki magad. A közlekedés miatt is bosszankodhatsz, inkább indulj mindenhova a tervezettnél korábban! Családtag egészségi állapota felől érdeklődj, a törődéses jól esik majd neki.

 

Bika:

Múltbeli események emlékei törhetnek a felszínre, és befolyásolhatják a hangulatodat, viselkedésedet. Házasságokban, régi együttélésekben megtörténhet, hogy a partnered olyan dolgot mond, amivel megsért. Nem érdemes erre felhívni a figyelmét, mert mindez csak újabb olaj lehet a tűzre.

 

Ikrek:

A mai napon sajnos nem tudod igazán jól képviselni a saját érdekeidet, sőt, rossz bizonyítványt állíthatsz ki magadról, ezért nem érdemes nyomulni. Leginkább visszafogott viselkedésre lenne szükség, és a háttérbe kéne húzódnod. A pénzedre jobban kellene vigyázni, és figyelni, hogy a munka során ne hibázz.

 

Rák:

Amennyiben titkos szerelmi kapcsolatot folytatsz, akkor a kedvesed viselkedése érzékenyen érinthet, és benne van a pakliban az is, hogy megsebzi a lelked. Kolléga magatartása is irritálhat, és lehet, hogy olyan dolog jut a tudomásodra, amit a közlője eredetileg nem neked szán.

 

Oroszlán:

Ha a családtagjaidra gondolsz, akkor előfordulhat, hogy örömkönnyet morzsolsz majd el a szemed sarkában. Ingatlanügyben nem várt helyzet jöhet létre. Ettől több lehet a kiadásod, de nem kellene miatta bosszankodnod, mert teljesen tehetetlen vagy az üggyel kapcsolatban.

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy megsérthet egy barát, de az is előfordulhat, hogy te vagy sokkal érzékenyebb, és olyan dolog okoz kellemetlen meglepetést, amit máskor észre sem vennél. Külföldi utazás fantasztikus lesz, ha most szervezed az utat, akkor lehet, hogy olyan jó lehetőségre bukkansz, amitől irigyeid száma növekszik.

 

Mérleg:

Kaphatsz egy olyan értesítést, ami az egekbe tornázhatja a vérnyomásodat. Azért felesleges most idegeskedni, mert sajnos nem a te akaratodon múlnak a dolgok. A munkahelyeden a felettesed kedélyállapota ingadozó lehet, és ez hatással van a te lelkiállapotodra is.

 

Skorpió:

Külföldi utazás miatt izgatottabb lehetsz az átlagosnál. Amennyiben tanulmányokat folytatsz, valami közbejöhet, és módosítani kell a terveiden. Barát olyan dolgot árulhat el, amitől teljesen ledöbbensz, és az információ befolyással lehet a cselekedeteire a közeljövőben.

 

Nyilas:

Nagyon oda kell figyelni arra, amit csinálsz, mert a legkisebb hiba is megbosszulhatja magát. Szabálytalanul juthatsz pénzhez, legalábbis a lehetőség meglesz rá, de megütheted a bokád. Ha orvosi vizsgálaton veszel részt, ne aggódj, minden rendben lesz.

 

Bak:

A környeztedben több a kicsinyes, irigy és rosszindulatú ember. Ezek a személyek elszívják az energiádat, ezért próbálj meg tőlük három lépés távolságot tartani. A házasságokban, régi együttélésekben partnered lelkiállapota labilisabb, bánj vele kesztyűs kézzel!

 

Vízöntő:

A munkában nem megy minden úgy, mint a karikacsapás. Még az is lehet, hogy kolléga tör borsot az orrod alá, vagy olyan feladattal találhatnak meg, ami nem rád tartozik. Ettől a vérnyomásod hirtelen megemelkedhet. A saját és a szeretett személy egészségére nagyobb figyelmet kellene fordítani.

 

Halak:

Ha szülő vagy, csemetéd viselkedése miatt talán idegesebb lehetsz. A szerelmi kapcsolatokban beszélj őszintén a partnereddel, pláne ha úgy érzed, a csillagokat is lehoznád neki az égről. Mondd el, hogy mit érzel, mert ez nagyon jó hatással lesz a kapcsolatotokra.