Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Minden figyelmeddel a családodra koncentrálsz. Ha ezen a hétvégén kerül sor rokonlátogatásra, akkor boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. Valakinek szüksége van a bíztató szavaidra. Kirándulásra, sportolásra is kiváló ez a hétvége.

 

Bika:

Szívesen és könnyedén kapcsolatot teremthetsz most másokkal. A közvetlen környezeted azért is kedvelhet, mert gyakorlatias vagy, és megérzed, kinek és hogyan tudnál segíteni. Utazás, vásárlás, randevú fantasztikusan sikerülhet. A tartós párkapcsolatot most gyengédség jellemezheti.

 

Ikrek:

Előfordulhat, hogy túlvállalod magad, és alig bírod ellátni a feladataidat. Egyszerűbb lenne, ha segítséget kérnél, így mindenre jutna időd és energiád. Ha dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert csak úgy ég a kezed alatt a munka. Párkapcsolatban feszültséget okozhatnak a pénzügyek, és az alkalmazkodás.

 

Rák:

Rendkívüli érzékenység lehet rád jellemző. Ha egészségügyi problémával küszködsz, sokat javíthatsz az állapotodon pihenéssel. Ha művészi élményekre vágysz, erre reális lehetőség nyílik – feltöltheted lemerülőben lévő energiaraktáraidat. Most megmutathatod családtagjaidnak is, hogy milyen ügyes vagy a konyhában.

 

Oroszlán:

A magányosság érzése keríthet hatalmába, még akkor is, ha nem vagy szingli. Randevú meghiúsulhat, várva várt találkozót lemondhatnak, az a szórakozás, amire hosszabb ideje készülsz, nem úgy alakul, ahogy vártad. Idős vagy beteg személynek segíts, még akkor is, ha ezért át kell szervezni az életed.

 

Szűz:

Lehetséges, hogy nem alakul minden úgy, ahogy azt korábban tervezted. Barát vagy jó ismerős olyan dologra ragadtathatja magát, amiért csalódás ér téged. Családtaggal nehezebben juthatsz kompromisszumra, kötni fogja az ebet a karóhoz. Ha békét akarsz, akkor most neked kell engedni.

 

Mérleg:

Ha dolgoznod kell – akár otthon, akár a munkahelyeden – betelhet a pohár.  Nincs értelme olyan beszélgetésbe bonyolódni, amelyben egy számodra fontos és talán régóta húzódó ügyről van szó. A megérzéseid tökéletesen működhetnek, hallgass rájuk!

 

Skorpió:

Ha külföldre utazol, sokkal több pénzt kellene magaddal vinned, mert olyan dolgot láthatsz meg, amiről úgy gondolod: képtelenség nélküle élni. Ha pénzre van szükséged, akkor alkalmas az idő arra, hogy kérj. Amit most kapsz, azt nagyon gyorsan és könnyedén tudod majd visszaadni. A hétvégén lelki energiaraktáraidat olvasással töltheted fel.

 

Nyilas:

Ha hétvégén is dolgoznod kell, ne lázadozz, mert a munkádat most jól megfizethetik. A testi épségedre jobban ügyelj, mert most még egy kenőkéssel is megvághatod magad. Barátnak ne adj tanácsot, főleg ne párkapcsolati ügyben, mert sajnos túlságosan elfogult vagy, nem látsz tisztán, és rossz döntés meghozatalára késztetheted.

 

Bak:

A házasságokban, régi együttélésekben talán te vagy az oka annak, hogy nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd. Ha kissé nyitottabb, rugalmasabb és alkalmazkodóbb leszel, akkor még az is megeshet, hogy a partnered a tenyerén hordoz majd. Lehetséges, hogy a mostani randevú olyan jól sikerül, hogy elkezdhetsz hosszabb távra tervezni.

 

Vízöntő:

Megtörténhet, hogy álmodozással, várakozással, vágyakozással telik ez a hétvége. A szerelem érzése is átjárhatja a szívedet, így aztán semmi sem akadályozhat meg abban, hogy ne rózsaszínű szemüvegen keresztül szemléld a világot. Barát vagy jó ismerős próbálhat visszahúzni a földre, sikertelenül.

 

Halak:

A szerelemben olyan helyzet jöhet létre, hogy azt sem tudod, mitévő legyél. Hallgass a megérzéseidre, amelyek nem csalnak meg! Ha dolgoznod kell, akkor a munka most kicsit nehezebben megy azért, mert kevés kedvet érzel hozzá. Külföldi utazás, tanulás, színház-, múzeum- vagy koncertlátogatás feldobottá tehet.