Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Óvatosnak kell lenned, a kommunikációval kapcsolatban történhet olyan dolog, amit nagyon nem szeretnél, például olyannak küldhetsz e-mailt, akinek nem kellene. Ráadásul balesetveszélyes is ez a nap, ezért nagyon oda kell figyelni minden mozdulatodra. Munkában másként alakulnak a dolgok.

 

Bika:

Figyelmed nagy része az anyagiakra terelődik. Ez lehet az oka annak, hogy megpróbálsz takarékoskodni, ami azért megy nehezen, mert a sors olyan dolgokat mutat neked, amiknek nagyon nehéz ellenállni. Ha a párkapcsolatban szóba kerül a pénz, akkor bizony feszültté válhat a helyzet.

 

Ikrek:

Érzelmi támogatásra lenne szükséged, miközben a környezetedben egy személy ugyanezt várja tőled. Valakinek az emléke élénkebben élhet benned a mai napon –mondj el érte egy imát! Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt extra kiadásokra kerülhet sor, de nem érdemes miatta idegeskedni.

 

Rák:

Előfordulhat, hogy legszívesebben visszavonulnál egy időre, de ne tedd, vagy legalábbis ne teljesen. Sokat segíthet a helyzeten, ha olyan személlyel beszélsz mindarról, ami foglalkoztat, akiben tökéletesen megbízol. A vásárlást érdemes lenne elhalasztani, később olcsóbban vásárolhatsz.

 

Oroszlán:

Fontosabbá válhat számodra egy baráti kapcsolat. Tartózkodj azonban a féltékenykedéstől vagy a túlzottan kisajátító magatartástól, illetve ha tudomásodra jut, hogy valakinek anyagilag megszaladt, akkor próbálj meg ne irigykedni. A munkában hibát követhetsz el, aminek lehet, hogy anyagi következményei lesznek.

 

Szűz:

Meglehet, hogy elégedetlen leszel a munkáddal, és azon törheted a fejecskédet, hogyan válts munkahelyet. Ma nem szabadna nagyobb döntést hozni, mert a kedélyállapotod befolyásolhat, és ez nem szolgálja hosszabb távon az érdekeidet. Baráti kapcsolat a megszokottól eltér most.

 

Mérleg:

Furcsa érzések keríthetnek hatalmukba. Ki akarsz szakadni a hétköznapi rutinból, de nem szívesen hagyod el a megszokott környezeted biztonságát, ráadásul sem lelkileg, sem fizikailag nem vagy csúcsformában. Éppen ezért jó lenne, ha beszélnél valakivel, aki átlátja a helyzeted. Ha ő nem akar erre sort keríteni, ne erőltess semmit!

 

Skorpió:

Érzelmesebb hangulatba kerülhetsz, mint általában, lehet, hogy hirtelen nem is ismersz magadra. Olyan hír juthat el hozzád, amitőlmég a könnyed is kicsordulhat. Ha még nem vagy szerelmes, a mai napon összejöhetsz egy olyan személlyel, akiért rajongást érezhetsz. Ha szülő vagy, gyermeked miatt az örömöd határtalan lehet.

 

Nyilas:

Minden idegszáladdal a munkára kellene koncentrálni. Változások várhatók, ezért valószínűleg át kell szervezned az életedet. A mai napon kicsit érzékenyebb vagy, ezért fordulhat elő, hogy egy-két könnycseppet elmorzsolsz a szemed sarkában egy olyan személy miatt, aki egyébként ezt nem érdemli meg.

 

Bak:

Továbbra is pompás hangulatban lehetsz a munkahelyi változások miatt. A felettesed sokkal nyitottabb, ezért most elmondhatod neki mindazt, ami egy ideje már nyomja a szívedet. Amennyiben szülő vagy, előfordulhat, hogy gyermeked miatt otthon kell maradnod. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne izgulj!

 

Vízöntő:

A főnököd a mai napon jó hangulatban lehet, így ha van olyan dolog, amit meg akarsz vele beszélni, akkor most bátran előrukkolhatsz vele. Munkával kapcsolatos megbeszélésen most áldás van, sikert sikerre halmozhatsz majd. Ha szülő vagy, csemetéddel komolyabban kellene beszélni, most megérti és elfogadja, amit kérsz tőle.

 

Halak:

Lehet, hogy olyan lehetőség kapsz, amit gondolkodás nélkül meg kellene ragadni, mert általa extra bevételhez juthatsz. Ingatlan vagy rokon miatt nem kell izgulnod, minden rendben megy velük kapcsolatban. A házasságokban, együttélésekben vitás helyzet jöhet létre – ne feküdjetek le haraggal a szívetekben!