Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Nem alkalmas a mai nap arra, hogy a munkával, megélhetéssel kapcsolatos dolgokról beszélj, mert amire a mai napon igent mondasz, azt sajnos a későbbiekben nem tudod teljesíteni. Nem leszel lehangolt, ha beiktatsz egy kis testmozgást, mert ez nemcsak fizikailag, de lelkileg is felrázhat. Partnered megértőbb lehet veled.

 

Bika:

Ma leginkább a pénzedre kellene jobban vigyázni, mert előfordulhat, hogy meglopnak, vagy feleslegesen költesz. Nem érdemes a mai napon anyagiakkal kapcsolatos megbeszélést folytatni, mert minden egészen másként alakul a jövőben, mint ahogy az most látszik. A környezetedben van egy személy, akitől kinyílhat a bicska a zsebedben.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy magányosnak, sőt kicsit lehangoltnak érezheted magadat. Előfordulhat, hogy azt is elutasítod, aki szeretne jobb kedvre hangolni. Nem vagy igazán kíváncsi senkire és semmire, de ez a hangulat nem tart sokáig. Partneredtől most ne várj segítséget, neki is megvan a maga baja.

 

Rák:

Talán olyan dolog történhet veled, amit el sem mersz hinni, úgy érezheted, hogy a sors a tenyerén hordoz. A munkahelyeden olyan átalakulások történhetnek, amelyek hatással lehetnek a megélhetésedre, ezért muszáj, hogy jó kapcsolatot ápolj szinte majdnem mindenkivel.

 

Oroszlán:

Jobb, ha nem hozol ma párkapcsolati döntést, mert sajnos túlságosan sötéten láthatod a dolgokat, és tévútra léphetsz. Ez különösen a titkos viszonyokra érvényes. Nagyra értékelheted a családodat, akik igyekeznek jókedvre deríteni, és akiknek a szeretete miatt boldogabb vagy.

 

Szűz:

Amennyiben beteg személy van a családodban, akkor a mai napon nagyobb figyelmet kellene fordítanod rá: a szereteted, a törődésed sokat javíthat az állapotán. A munkában nehéz helyzet alakulhat ki, lehet, hogy akiben megbíztál, most keresztbe tesz neked. Neked kellene a kedvesedhez alkalmazkodni.

 

Mérleg:

A megérzéseid ma megcsalhatnak, ezért ne hallgass rájuk! A jövődet sem most kellene tervezgetni, mert sajnos nem látsz tisztán, ezért később csalódás érhet. A munkahelyeden, az egyik kollégával jól kijössz, a másikkal nehezen érthetsz szót, és talán te okozol neki csalódást.

 

Skorpió:

A munkahelyeden glória ragyoghat a fejed fölött. A felettesed ötleteire lelkesen kellene bólogatnod, sőt, ha nem riadsz vissza egy kis tömjénezéstől, akkor elérheted, hogy később a tenyeredből egyen. A szerelmi kapcsolatok akkor működhetnek úgy, ahogy szeretnéd, ha az anyagiak ma nem kerülnek szóba.

 

Nyilas:

A társad a mai napon sokkal érzékenyebb, mint általában, ezért kesztyűs kézzel kellene bánnod vele. Abban a szerelmi viszonyban, amiben nem ment minden úgy, ahogy szeretted volna, most a sors lehetőséget kínál az újrakezdésre. A környezetedben lehet egy olyan személy, akinek az ötletére nemet kéne mondanod.

 

Bak:

A mai napon talán az sem igaz, amit kérdeznek. Semmire ne vegyél mérget, még akkor sem, ha valaki esküdözik! Amennyiben hivatalos ügyeket kellene intézni, akkor acélozd meg az idegeidet, mert egymást követhetik az őrült és átláthatatlan helyzetek. Az értéktárgyaidra jobban kéne vigyázni, mert megkárosíthatnak.

 

Vízöntő:

A munkában olyan helyzet adódhat, amitől nagyon boldog leszel. Annyira kedvező a lehetőség, hogy egyszerűen el sem mered hinni, hogy ilyen nagy szerencséd lehet. Bátran hidd el azt, amit mondanak, és tervezgess, minden tökéletesen fog működni. Baráttal ne oszd meg az örömödet, mert irigy lesz rád.

 

Halak:

A munkahelyeden összerúghatod a port a feletteseddel. Érdemes lenne új állás után nézni, különösen, hogy ezek után is olyan sok teendőd lesz az otthonoddal, rokonokkal vagy ingatlannal kapcsolatban, hogy többször hiányozhatsz a munkából. Ha utazok, ha tanulmányokat folytatsz, sikeres és elégedett lehetsz.