Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Összességében jó napod lesz, lehet, hogy a munkahelyeden elismerésben részesülsz. Egy kolléga issza a szavaidat, míg egy másik munkatárs beavathat a bizalmába. Megtörténhet, hogy olyan lehetőséget sodor utadba az élet, amitől nagyobb lesz a biztonságérzeted. Munka során összejöhetsz valakivel…

 

Bika:

A mai nap harmonikusnak mondható. Olyan dolog juthat a fülecskédbe, amitől boldognak érzed magad. Ha szülő vagy, gyermeked miatt fülig érhet a szád az örömtől. Ha eddig nem voltál szerelmes, most úgy érezheted, Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. A kényesnek tartott témákkal ma kellene előhozakodni.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy pénz üti a markodat, amire nem számítottál, ráadásul fekete jövedelemnek mondható. Nem alkalmas a mai nap a pénzügyi megbeszélésekre, mert ezekből a későbbiekben valószínűleg nem lesz semmi. Kedvez a mai nap mindenfajta ingatlannal kapcsolatos ügy intézésének, rokon segítségére is számíthatsz.

 

Rák:

Olyan diskurzusra kerülhet sor, ami segíthet a döntéshozatalban, és hatására tisztán láthatsz egy zűrzavarosnak nevezhető ügyben. Még az a csoda is megtörténhet, hogy elássátok a csatabárdot egy olyan személlyel, aki miatt korábban sokszor az egekbe szökött a vérnyomásod. Kiváló a nap ügyintézésre, utazásra.

 

Oroszlán:

Meglehet, olyan lehetőséget sodor utadba az élet, melynek hatására a bankszámlád őrületes tempóban indul hízásnak. Szabálytalanul szerzett pénzügyi forrásra nemet kellene mondanod, mert később emiatt összeütközésbe kerülhetsz a törvénnyel. Szerelmi kapcsolatot nehézzé teheti a sértődékenységed.

 

Szűz:

Romantikus hangulatba kerülhetsz, amikor csordultig leszel szeretettel, szerelemmel. Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amitől jól érezheted magad a bőrödben, vidám leszel, és a harmónia sugárzik rólad. A mai napon tiszta vizet önthetsz a pohárba.

 

Mérleg:

Nagyon oda kell figyelned arra, kinek mit mondasz, mert megtörténhet, hogy hirtelen felindulásból olyasmit teszel, amivel magad alatt vágod a fát. Lehet, hogy valaki iránt gyengéd érzéseket táplálhatsz titokban, de erről az illető semmit sem tudhat. A pénzedre jobban vigyázz.

 

Skorpió:

A párkapcsolatokra a harmónia lehet ma jellemző. Partnerednek szüksége van a dicséretedre, elismerésedre, amivel lelket önthetsz belé. Mindennek hatására még szorosabbá válhat a kapcsolatod vele. Egy barát miatt szintén elégedett – a társas kapcsolatok hozzájárulnak a kiegyensúlyozottságodhoz.

 

Nyilas:

Rengeteg feladatot el tudsz végezni a mai napon, sőt, még olyan munkában is sikeres lehetsz, amitől korábban esetleg szorongtál. Felettesedre is nagy hatást gyakorolhatsz, bátran kérhetsz tőle segítséget. Kedvez a mai nap az esetleges állásváltoztatásnak is, míg ingatlannal kapcsolatos ügyet inkább el kellene halasztanod.

 

Bak:

Még az a csoda is megtörténhet, hogy találkozol, vagy hírt hallasz egy régi ismerősödről, akihez korábban erős érzelmi szálak fűztek. Nagy az esély arra, hogy csak a szépre és a jóra emlékezel. Kreativitásod határtalan: olyan dolgok pattanhatnak ki a kobakodból, hogy a környezetedben hirtelen megnő az irigyeid száma.

 

Vízöntő:

Talán kevesebb kedvet érezhetsz most a munkához, és a kötelességek teljesítéséhez, inkább élveznéd az életet, lógatnád a lábad. Pedig egy rokonnak segíteni kellene kimászni a slamasztikából, és a munka is körmödre éghet. Esélyes, hogy titkos szerelmi kapcsolatba bonyolódsz, de a viselkedésed elárul.

 

Halak:

Fantasztikus pillanatokat élhetsz át akkor, ha házas vagy szülő vagy. A mai nap alkalmas arra, hogy olyan beszélgetést folytass, ami az otthonoddal, a családoddal, a jövővel kapcsolatos. Olyan személynek is élvezheted a bizalmát és a támogatását, aki valóban sokat tehet azért, hogy boldogulj. Utazás, ügyintézés pompásan sikerül.