Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Legszívesebben magadhoz ölelnéd az egész világot. Pénzügyek kerülhetnek ma fókuszba, még az is lehet, hogy többet költesz, mint amennyit terveztél. Emiatt csak azért nem fáj a fejed, mert most igazán nagyvonalú lehetsz magaddal. Rokont hívj fel, és érdeklődj a hogyléte felől – ez boldoggá teszi őt.

 

Bika:

Lehet, hogy valaki elmondja, mennyire fontos vagy neki. Rendkívül fogékony vagy a mai napon mások érzelmeire, különösen a családtagjaidéra. Megtörténhet, hogy egy negatív beállítottságú személlyel hoz össze a sors, akitől jobb lenne, ha legalább hét lépés távolságot tartanál, mert elszívhatja az energiádat.

 

Ikrek:

Megélhetés frontján új lehetőség adódhat. Akkor is el kellene vállalnod a kihívást, ha a jelenlegi helyzeteddel elégedett vagy, ugyanis a meglévő munkahelyeden olyan változások történhetnek a későbbiekben, amik elbizonytalaníthatnak. Az egészségedre jobban kellene ügyelned, mert egy vírus könnyen ágynak dönthet.

 

Rák:

Előfordulhat, hogy kedvesednek anyagi gondjai támadnak, ezért viselkedik furcsán. Amennyiben szülő vagy, gyermekednek több pénzre lehet szüksége. Mielőtt adnál neki, faggasd ki, hogy pontosan mire is kell, mert lehet, hogy olyasmire, amit elleneznél. Közösségben te lehetsz a sztár, egy barátság is új irányt vehet.

 

Oroszlán:

Sikeres lehetsz a munkában, a felettesed olyan feladattal bízhat meg, amit nemcsak öröm lesz végezni, de anyagilag is jövedelmezni fog. Megtörténhet, hogy közeli rokonnak, ismerősnek egészségügyi gondja támad, vagy megpróbálhatsz segíteni egy memóriazavarokkal küszködő személynek. Szerződéskötésre jó a nap.

 

Szűz:

Előfordulhat, hogy egy barát akar segíteni neked egy kényes ügyben, és az is, hogy fülig szerelmes leszel. Rendkívüli kreativitás lehet jellemző rád, jobbnál jobb ötletek pattanhatnak ki a fejecskédből, amiket azonnal le kéne írni, nehogy később elfelejtsd.

 

Mérleg:

Meglehet, hogy ma torkig leszel a munkahelyeden történő eseményekkel, illetve kolléga viselkedése miatt nyílhat ki a bicska a zsebedben. Diplomatikusan kellene viselkedned, mert ennek következtében szövetségesekre tehetsz szert, és rájuk a közeljövőben nagyon nagy szükséged lehet.

 

Skorpió:

Rá kéne beszélned a társadat arra, hogy bármilyen jó ajánlatot is kap, ne mondjon rá igent, mert később kiderülhet, hogy ami most szenzációs, az a jövőben veszteséget okozhat. Sőt, még a törvénnyel is meggyűlhet a baja. Ha még nem vagy szerelmes, akkor ezt az érzést döbbenten fedezheted fel magadban.

 

Nyilas:

A munkában érhetsz el ma sikereket. Lehet, hogy egy befolyásos személy figyelme rád irányul, ezt a helyzetet nagyon élvezheted. Ragyogó a mai nap állásinterjúra, felvételire, szerződéskötésre, és pénzügyekkel kapcsolatos megbeszélések is könnyen mennek. Megtörténhet, hogy valakinek a pechje a te szerencséd lesz.

 

Bak:

Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt nagy örömöt érzel majd. Előfordulhat, hogy meglepetten fedezed fel, gyengéd érzelmeket táplálsz egy régi ismerős iránt, de az is lehet, hogy pároddal egymásra lesztek utalva, amitől a kapcsolatotok szorosabbá válhat. Érdemes ma a munkahelyeden nyomulni.

 

Vízöntő:

Munkahelyi barátságnak nagy hasznát veheted. Még az is lehet, hogy egy kolléga segítségével szerezhetsz meg olyasmit, amire nagy szükséged van. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre, mert anyagi biztonságra nyílik lehetőség.   Rokonnak szüksége van a kedvességedre, a törődésedre, a szeretetedre.

 

Halak:

Elképzelhető, hogy olyan valaki iránt érzel szerelmet, akinek ez fel sem tűnik. Ha a mai napon színt vallasz előtte, biztos lehetsz benne, hogy nem utasít el. A munkahelyeddel torkig leszel: egyre nehezebben viselsz el egy kollégát, de az is lehet, hogy a főnököd olyan dologgal áll elő, amitől elakad a szavad.