Horoszkóp 2019. október 27.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A munkában alakulhat ki idegtépő helyzet. Még az is lehet, hogy olyan szituáció jön létre, amely előtt értetlenül állsz majd. Próbálj meg felülemelkedni a történteken, és ne rágd magad azon, amin nem tudsz változtatni.

 

Bika:

Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor változásokra van kilátás, talán éppen gyermek miatt, aki olyan kéréssel állhat elő, amelytől a hajad is égnek állhat. Próbáld megőrizni a hidegvéred, és a csemetéddel beszéld meg a dolgot, csak ez után dönts.

 

Ikrek:

Ha utódra vágyakozol, akkor ezt a sors, ha lassabban is, mint ahogy akarnád, de teljesíteni fogja. Ezért lépj a tettek mezejére. Előfordulhat, hogy olyan munkaajánlatot kapsz, ami sok mindent megold, a kapcsolatodat is más alapokra helyezheted.

 

Rák:

Ha a szinglik táborához tartozol, akkor több vasat tarthatsz a tűzben. Miközben találkozhatsz valakivel, aki megfelel minden elvárásodnak. Kiváló ez a nap üzleti megbeszélésre, mert amihez most a nevedet adod, azzal óriási sikert érhetsz el.

 

Oroszlán:

Jó megállapodást köthetsz, amelyből később óriási bevételeid lehetnek. Ingatlanügylet, költözés bonyolítása viszont plusz kiadással járhatnak, amit olyan ügyesen oldhatsz meg, hogy talán a bankszámládon nem is mutat a kiadás oldal nagy mozgást.

 

Szűz:

Olyan munkába kezdhetsz bele – netán már bele is kezdtél -, amely a későbbiekben hallatlanul nagy bevételt ígér. Ha külföldre utazol, jól érezheted magad, feldobott hangulatban lehetsz, amivel jó hatást gyakorolhatsz a társaságodban lévőkre.

 

Mérleg:

Érdemes lenne változtatni a táplálkozásodon, mert ennek köszönhetően teljesen egészséges lehetsz. Nagyon fontos, hogy amit hallasz, azt ne add tovább. Ne pletykálkodj, mert ennek később megihatod a levét, és elveszíted azt, aki fontos.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy egy barát vagy nagyon jó ismerős olyan dolgokat mond rólad, amely miatt hátrányos helyzetbe kerülhetsz. Próbálj meg távolságot tartani azokkal az emberekkel szemben, akikkel a munka fűz össze, mert ők árthatnak neked a legtöbbet.

Nyilas:

Ha párkapcsolatban élsz, a társad olyan formabontó ötlettel állhat elő, amely nem jellemző egyébként rá. Ha belevág, ha lesz hozzá bátorsága, olyan sikert élhet át, amely a megtépázott önbizalmát helyrehozhatja. Értéktárgyaidra jobban vigyázz.

 

Bak:

Több pozitív dolog történhet, amelyek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a kedved jó legyen. Ráadásul, ha szülő vagy, akkor a gyermeke(i)d miatt is olyan feldobottnak érezheted magad, mint talán eddig még sohasem. A munkához úgy állj, hogy más is hozzáférjen.

 

Vízöntő:

Még az is előfordulhat, hogy a család létszámában történnek változások. De az is lehet, hogy olyan rokon kerülhet képbe, akiről eddig csak néhány szó esett. Költözés, vagy felújítás lehetősége merülhet fel, amelyből a társad is alaposan kiveheti a részt.

 

Halak:

A közvetlen környezetedben van az a személy, aki az alkalmi süket szerepét játssza el. Légy vele türelmesebb, próbáld meg elfogadni azt a helyzetet, amiben van, és ne akarj változtatni. A nagyobb vásárlásokat érdemes lenne a mai napon bonyolítani.