Horoszkóp 2019. október 26.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon önmagad legkiválóbb menedzsere lehetsz. Minden adott lesz ahhoz, hogy eredményesen kommunikálj a feletteseddel, és könnyebben elérd mindazt, amit szeretnél. Az értelem és az érzelem tökéletesen összhangban lesznek, ami harmonikussá tehet, és amelynek hatására optimizmus tölt el, ha a jövőre gondolsz.

 

Bika:

Egy hullámhosszon lehetsz saját és mások érzelmeivel, így nagyon jól megérted és megérteted magadat. A mai napon a sors lehetőséget kínál egy szituációval arra, hogy befelé tekints és önvizsgálatot tarts. Ha egyedül nem tudsz megbirkózni egy problémával, akkor olyan valakinek öntheted ki a szíved, akiben tökéletesen megbízhatsz.

 

Ikrek:

Olyan valakivel kommunikálhatsz, akitől nagyon jó tanácsot kaphatsz, és rendezheted még az olyan ügyeket is, amelyekről korábban úgy gondoltad, képtelen vagy megbirkózni. Ezt a segítséget, támogatást azonban titokban kellene tartani. A párkapcsolatokat nehézzé tehetik az anyagiak, főleg, hogy partnered minden gondolata a pénz körül foroghat.

 

Rák:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban még a tabunak számító problémákat is meg lehet a mai napon beszélni. Megtörténhet, hogy a féltékenység zöld szemű szörnyetege ütheti fel a fejét. Ha a párkapcsolatodban van titkolnivalód, akkor számíthatsz arra, hogy a partnered elkezd kutatni, és aki keres, az most bizony talál is…

 

Oroszlán:

Közeli tapasztalatokat szerezhetsz az emberi rosszindulatról és gonoszságról. Ennek hatására megváltozhat a véleményed, sőt, talán még a világlátásod is. A munkában nagyon jó eredményt érhetsz el. Kollégával a kapcsolatod jónak mondható. Ha szeretnél feljebb lépni a ranglétrán, akkor erre a sors a következő időben lehetőséget kínál.

 

Szűz:

A szerelmi kapcsolatok jövőjének alakulása teljes mértékben rajtad múlik. Ha szeretnéd ezt a viszonyt új kerékvágásba terelni, akkor lépj a tettek mezejére. A partnered elfogadó magatartása megkönnyíti a dolgodat. Amennyiben szülő vagy, a gyermekeddel most könnyebben szót érthetsz. Ismerősre azért gondolsz sokszor, mert ő is ezt tesz. Vagyis ő az adó, te pedig a fogadó.

 

Mérleg:

Ha teljesen őszintén és becsületesen jársz el másokkal szemben, szót tudsz érteni mindenkivel és sokkal könnyebben érvényt szerezhetsz az elképzeléseidnek. Kiváló a mai nap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésére, de az is lehet, hogy olyan valakivel kommunikálhatsz, aki segít megoldani egy olyan problémát, amely már egy ideje nem hagy nyugodni.

 

Skorpió:

Valakinek a tolakodó magatartása miatt kellemetlenül érezheted magad a bőrödben. Légy őszinte, adj hangot bátran a nemtetszésednek, mert ezzel megakadályozhatod, hogy elszívják az erődet. Találkozhat egy olyan személlyel, akinek a hatása alá kerülhetsz, és ez befolyásolhat abban, hogy egy régi terveden változtass!

 

Nyilas:

Remek ez a mai nap a kapcsolataidnak a javítására, mert érzelmileg azonos hullámhosszra kerülhetsz velük. De ma egyébként is mindenki szívesen szóba elegyedik veled és értékelni fogja az őszinteségedet. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre, mert könnyedén kiharcolhatod azt, amire szükséged van.

 

Bak:

Érzelmeidnek hangot kellene adni, nem pedig elfojtani. Mivel a logikus gondolkodás ma nem az erősséged, jobb lenne, ha a fontos döntéseket későbbre halasztanád. Viszont könnyedén meg tudsz beszélni olyasmit, amit máskor szörnyen nehéznek találhatsz. Rá kell szorítani magad, hogy csak azokat a témákat hozd szóba, amelyek igazán fontosak számodra.

 

Vízöntő:

A mai napon sokkal többet kommunikálhatsz, mint általában. Ha tudatosan törekszel is erre, akkor javíthatsz bármelyik kapcsolatodon, és hasznos, tartalmas eszmecseréket folytathatsz, amelyekből sokat tanulhatsz. Kollégával remekül kijöhetsz, és a munkában is remek eredményt érhetsz el. Ha szülő vagy, csemetéddel őszintén beszélhetsz.

 

Halak:

Alkalmas a mai nap nagy odafigyelést igénylő, aprólékos szellemi rutinfeladatok elvégzésére. Valamint hosszabb távú tervek készítésére, de akár új tanulmányba is belekezdhetsz. Többet szaladgálhatsz hétköznapi ügyek intézése miatt. Ha távolabbi utazást tervezel, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Jótékonykodás sem áll távol tőled.