Horoszkóp 2019. október 25.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Felütheti a fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege… Az is megeshet, hogy olyan helyzet jön létre, amelynek kapcsán a magány fojtogató érzése lehet úrrá rajtad. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj ma!

 

Bika:

Ma nem könnyű veled az élet! Ezért jelezheti vissza a környezeted, hogy energiavámpír vagy. Próbálj meg egy kicsit kedvesebb lenni, meglátod, milyen számodra kedvező változások következnek be ennek hatására.

 

Ikrek:

Olyan helyzet jöhet létre, amely miatt át kellene szervezned az életedet. Az is lehet, hogy gyermek – akár a tiéd, akár nem – az idegeidre megy ma… Próbáld megőrizni a nyugalmadat, és minden rendben lesz.

 

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben a dolgok csak akkor működhetnek, ha te is alkalmazkodsz a társadhoz, még akkor is, ha ő nagyon-nagyon makacs. Energiavámpír van a közeledben, tarts tőle tisztes távolságot!

 

Oroszlán:

A megérzéseid még sosem működtek olyan jól, mint ezen a napon, éppen ezért hallgatnod kellene arra, amit az ösztönöd súg. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj, mert az senkinek nem tesz jót, főleg magadnak nem.

 

Szűz:

Hirtelen hatalmába keríthet egy különös érzés, aminek hatására olyan gondolatok foroghatnak a fejedben, amelyeknek semmiféle valóságalapja nincsen. Le a szorongással!

 

Mérleg:

Megeshet, hogy a mai napon olyan esemény történik, amelynek hatására úgy érezheted, az lenne a legjobb, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Ne búsulj, a helyzet hamarosan jobbra fordul!

 

Skorpió:

Olyasmi foroghat a fejedben, ami stresszesebbé tesz – feleslegesen. Ha lehet, ne bonyolódj ingatlannal kapcsolatos ügybe a mai napon. Lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek minden szava hazugság…

 

Nyilas:

Anyagi ügyek terén alakulhat ki nehéz helyzet, ezért ha hitelre akarsz vásárolni, azt érdemes lenne elhalasztani. Párkapcsolatban a társad egzisztenciális ügyei rendeződhetnek, ami mindkettőtöknek jót tesz.

 

Bak:

Ma kicsit makaccsá válhatsz, amivel kihúzhatod másoknál a gyufát. Az is megeshet, hogy a munkahelyeden olyan átszervezés történik, amely hatással lesz a te megélhetésedre. Balesetveszélyes a nap!

 

Vízöntő:

A mai nem igazán a te napod, de ne légy rosszkedvű, a dolgok nagyon hamar jobbra fordulnak. Ha párkapcsolatban élsz, a társadhoz most neked kellene alkalmazkodnod, így lesz később szent a béke.

 

Halak:

Talán a gondolat teremtő erejének köszönheted, hogy az, aki ma sokat jár a fejedben, hirtelen fel is bukkan. A munka során hibát véthetsz, ezért célszerű jobban odafigyelni a dolgokra.