Horoszkóp 2019. október 24.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Olyan változás következhet be, ami hatással lehet a jövődre, és olyan élményben lehet részed, ami megváltoztatja a világlátásodat. Pénzügyek terén nagyon jól tudod képviselni most a saját érdekeidet.

 

Bika:

Összességében kellemesen alakulhat a mai napod, amikor a sikerért szinte a kisujjadat sem kell megmozdítanod. Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a tanácsát megfogadva kitűnő eredményt érhetsz el.

 

Ikrek:

A párkapcsolatodban alakulhat több dolog a kedved szerint. Ennek hatására nagyon boldog lehetsz a mai napon. Anyagi ügyeid is jól alakulhatnak, nagyobb vételt/eladást most kellene bonyolítani.

 

Rák:

A környeztedben vannak olyanok, akik önös érdekből megpróbálnak manipulálni, ezért bármilyen tanácsot is adnak, ne fogadd meg azokat! Menj a saját fejed után, mert így érheted el mindazt, amit szeretnél.

 

Oroszlán:

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked körül foroghatnak a gondolataid, talán miatta még a napodat is át kell szervezni. Rendkívül termékeny ez a nap: több dologban is sikert érhetsz el, ami kellemes érzéssel tölt el.

 

Szűz:

Próbálj meg barátságosan viselkedni a mai napon. Ez nem kerül egyetlen filléredbe sem, és olyan eredményt érhetsz így el, amilyenre nem is számítottál. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet a jókedvre.

 

Mérleg:

Annyira jól kommunikálsz ezen a napon, hogy talán még egy hűtőszekrényt is el tudnál adni az északi sarkon. Egy találkozásban lehet részed ma, ami kifejezetten feldobottá tehet. Ingatlanügylet bonyolításával várj még!

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy valaki rád bízza a titkát, amit minden körülmények között meg kellene őrizned. A munkában nagyobb változásokra van kilátás, és ez érintheti a te megélhetésedet is. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos!

 

Nyilas:

A baráti kapcsolatok a mai napon nagyobb szerepet játszhatnak az életedben. Ezen kívül olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a későbbiekben majd nagyon sokat köszönhetsz. Utazás remekül alakulhat.

 

Bak:

A munkában, megélhetésben válhatsz a mai napon sikeresebbé. Még az is megeshet, hogy a felettesed szavaitól úgy érzed, mintha hájjal kenegetnének. A szerelemben azonban kevesebb sikert érhetsz el…

 

Vízöntő:

Olyan esemény történhet a mai napon, amely hatással lesz a jövődre. Ha az állásváltoztatás gondolatával kacérkodsz, akkor érdemes lenne körülnézni, mert nagyon jó lehetőségre bukkanhatsz. Pénzedre jobban ügyelj!

 

Halak:

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor most kellene lépni, mert a sors pompás lehetőséget sodorhat az utadba. A baráti kapcsolatok fontosabbá válhatnak.