Horoszkóp 2019. október 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Az életedben a párkapcsolat állhat most a figyelmed fókuszában. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, viszont a munkahelyeden olyan esemény történhet, amitől kinyílhat a bicska a zsebedben.

 

Bika:

A mai napon mindennél fontosabb, hogy vigyázz az egészségedre. Ha egészségügyi intézményben kell töltened az időd egy részét, akkor meg kell acélozni az idegeidet. Anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak.

 

Ikrek:

A mai napon vannak a környezetedben olyanok, akik miatt talán még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak. A siker érdekében meg kellene próbálni alkalmazkodni másokhoz – így érheted el mindazt, amit már tervbe vettél.

 

Rák:

Megeshet, hogy a munkahelyeden van egy személy, aki táncot jár az idegeiden. Ha elégedetlen vagy a kialakult helyzettel, akkor itt az ideje, hogy ezt jelezd a felettesednek. A megérzéseid működnek, hallgass rájuk!

 

Oroszlán:

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint most: akinek szerencséje van a pénzügyekben, annak kevesebb a szerencséje a szerelemben. Így lehetsz ezzel most te is. Fontos megbeszélést érdemes lenne későbbre halasztani.

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy a szerelmi életedben olyan változások következhetnek be, amelyek jó hatást gyakorolnak a biztonságérzetedre, sőt, talán más színben láthatod a jövődet is. Rokonokkal feszült helyzet alakulhat ki.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy mások figyelmének középpontjában állsz majd ma. Megeshet, hogy a nagy népszerűség hatására kissé beképzeltté válsz, amivel olyan valaki ellenszenvét vívhatod ki, akivel inkább barátságot kéne ápolni…

 

Skorpió:

Pénzügyek tekintetében nem állsz most a helyzet magaslatán: hajlamossá válhatsz a pénzszórásra. A kapcsolataid viszont pompásan működhetnek. Használd ki, hogy van olyan személy, aki önként tolhatja a szekeredet.

 

Nyilas:

Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre, viszont valaki beléphet az életedbe, aki az idegeidre mehet. A múlt is kopogtathat: egy régi téma kerülhet ismét terítékre. Őrizd meg a nyugalmadat!

 

Bak:

A munkában, megélhetésben lehetsz sikeres. Az is megeshet, hogy a felettesed olyan dologgal áll elő, aminek nagyon örülsz majd. Légy óvatosabb a szokásosnál, mert balesetveszélyes a nap.

 

Vízöntő:

Rokon vagy idősebb, esetleg beteg személy miatt lehet, hogy többet kell most fáradnod. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz. Jogi ügy végére pont kerülhet.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy ami másnak kár, az neked előny. A munkában hajlamossá válhatsz a túlzásokra, de az is megeshet, hogy olyan fába vágod a fejszédet, ami a későbbiekben nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.