Horoszkóp 2019. október 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha kikapcsolódnál, érdemes most a pihenés aktív formáját választani: kirándulj, vagy menj el egy kulturális eseményre, ami élményekkel gazdagít majd. Megtörténhet, hogy olyan dologgal keresnek meg, ami büszkévé tehet.

 

Bika:

A mai napon korszakalkotó ötleted támadhat, amit könnyedén meg is tudsz valósítani, és sikert sikerre halmozhatsz vele. Az egészségedre jobban oda kell figyelni, mert egy betegség ágynak dönthet.

 

Ikrek:

Ha elégedetlen vagy a munkáddal, akkor ma gondold át, milyen változtatást kell eszközölnöd ahhoz, hogy jobbra forduljanak a dolgok. Így kevésbé stresszesen indul majd a hétfő reggeled.

 

Rák:

Még az is előfordulhat, hogy olyan dologgal keresnek meg, amibe érdemes lenne belevágni, mert ennek hatására az életed új, rendkívül sikeres kerékvágásba kerül. A pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj!

 

Oroszlán:

Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor a mai napon, akkor a dolgok gyorsan és neked tetszően alakulhatnak. Az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, aki betegséggel kapcsolatban mond olyasmit, ami nagyon érdekel téged.

 

Szűz:

Előfordulhat, hogy egy olyan ajánlatot kapsz, amire gondolkodás nélkül igent kellene mondanod, mert ezzel megfoghatod az Isten lábát… A pihenésre szánj több időt ma, megérdemled.

 

Mérleg:

Ha most utazol, fantasztikus élményben lehet részed, és anyagilag olyan kedvező lehetőség adódhat, amelyet meg kellene ragadnod. Egy régi szerelmi kapcsolat juthat eszedbe…

 

Skorpió:

Még az is előfordulhat, hogy misztikus témák foglalkoztatnak, és ezek hatására más megvilágításba kerülhet egy olyan ügy, ami már hosszabb ideje foglalkoztat. Vásárlásra jó a nap.

 

Nyilas:

A pihenésre kéne koncentrálnod ma, mert kemény időszak vár rád a munka frontján. Ha teheted, töltsd az idődet a szeretteiddel, akikkel most őszinte beszélgetést folytathatsz.

 

Bak:

A gondolataid olyan valaki körül foroghatnak, aki nem közömbös a számodra. Akivel most jössz össze, azzal hosszú és boldog kapcsolatot alakíthatsz ki. Testmozgás jót tenne a testednek és a lelkednek egyaránt.

 

Vízöntő:

A mai napon fegyelmezetten és szervezetten végezheted a feladataidat, amelynek hatására olyan eredményt érhetsz el, ami feldobottá tehet. Ne feledkezz meg egy ismerősről, aki várja a jelentkezésedet!

 

Halak:

Még az is lehet, hogy olyan összeg üti a markodat, amelyért nem kell kőkeményen megdolgoznod. Az is lehet, hogy találkozol valakivel, aki számodra nagyon érdekes dolgokról mesél majd neked.