Horoszkóp 2019. október 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Pompás nap lesz a mai, minden sikerülhet, amit elterveztél. Ha még nem vagy szerelmes, egyik pillanatról a másikra úgy érezheted, mintha Ámor nyila a szíved közepébe fúródna. A meglévő kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át.

 

Bika:

Ragyogó lesz ez a nap, amikor az életet könnyebbnek érezheted. Ráadásul sokkal kreatívabb lehetsz a mai napon, mint általában. Ha társaságban töltöd az időd nagy részét, akkor te lehetsz a középpontban.

 

Ikrek:

A mai napon elég kitartással rendelkezel, így elérheted azt, amire hosszabb ideje vágyakozol. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedvesed magatartása kellemes meglepetésként érhet. Ha szülő vagy, gyermeked miatt boldog lehetsz.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy olyan dolgok körül foroghatnak a gondolataid, amelyek a jövőddel, a megélhetéseddel kapcsolatosak. A megérzéseid a mai napon átlagon felül működhetnek, ezért ha hallgatsz rájuk, elkerülheted a nehéz helyzeteket.

 

Oroszlán:

Még az is megtörténhet, hogy olyan valakivel találkozol, akinek a hatására más színben láthatod a világot, és abban a saját helyedet. Érdemes lenne a mai napon több időt tölteni a szabad levegőn, hogy feltöltsd fizikai és lelki energiaraktáraidat.

 

Szűz:

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor kiváló teljesítményt nyújthatsz. Nem esik nehezedre a feladatok elvégzése, így aztán egy régebb óta húzódó ügy végére is pontot tehetsz. Testvérrel, szomszéddal légy türelmesebb!

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy a szerelem ege a mai napon vakítóan kék lesz: megtörténhet, hogy összejössz egy olyan személlyel, akivel el tudnád képzelni az életedet, a jövődet. Kiváló a mai nap kulturális eseményen való részvételre.

 

Skorpió:

Minden okod meg lehet a mai napon az örömre. Úgy érezheted, hogy a védőangyalod melletted van, és neki köszönhetően történnek olyan események, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád.

 

Nyilas:

A mai napon hallgatnod kellene a hatodik érzékedre, mert ennek hatására olyan dologba mehetsz bele, ami később nagyon jövedelmező lesz számodra. Ha szülő vagy, a gyermekeddel sokkal többet kellene foglalkoznod.

 

Bak:

A mai napon olyan események történhetnek, amelyek miatt könnyebbnek érezheted az életet. Az is előfordulhat, hogy olyan valakivel találkozol, aki nagy hatással lesz rád, és aki miatt másként láthatsz egy régi, fontos dolgot az életedben.

 

Vízöntő:

Ha szülő vagy, akkor nagyszerű alkalom kínálkozik arra, hogy önvizsgálatot tarts, mert ennek hatására rájöhetsz, hogyan és miként kellene változtatni az életeden, hogy sikert sikerre halmozz. Kirándulásra kiváló ez a nap.

 

Halak:

Ha nem kell dolgoznod a mai napon, akkor ügyelj arra, hogy agytekervényeid ne a megoldandó feladat, a munka, a megélhetés, a kollégák és a főnököd körül forogjanak!