Horoszkóp 2019. október 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Légy a mai napon óvatosabb, ügyelj arra, hogy mindenben becsületesen járj el, valamint ne húzz ujjat a feletteseddel! Tartsd azt is szem előtt, hogy nem biztos, hogy egy problémára csak a te megoldási javaslatod a megfelelő.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy összeütközésbe kerülsz a törvénnyel. Légy tisztességes mindenkivel, bármi is történjen, ellenkező esetben a későbbiekben nagyon megütheted a bokádat. Kiváló a nap vásárlásra.

 

Ikrek:

Óriási lendülettel és energiával próbálod megvalósítani az elképzelésed, és emiatt fantasztikus eredményt érhetsz el. Okosan használod fel azt a hihetetlenül nagy erőt, amivel mostanában rendelkezel. Egy barát csalódást okozhat.

 

Rák:

A változás, a megújulás, az átalakulás időszakát élheted, ami a lelki és az anyagi dimenziót is érinti. Nagyobb szabadságra törekedhetsz, hogy igazi belső énedet megmutathasd. Kolléga kellemes meglepetést szerezhet.

 

Oroszlán:

Sikeres nap köszönhet rád, amikor az életnek több területén érhetsz el jó eredményeket. Ez feldobott hangulatba hoz, így aztán ne csodálkozz, ha többen keresik a társaságodat.

 

Szűz:

Nagy erőket tudsz most mozgósítani azért, hogy változtass azon, amin már jó ideje szeretnél. Nagyon fontos, hogy ne csak önző célok vezéreljenek. Rokonnal közös program fantasztikusan alakulhat.

 

Mérleg:

Jól érezheted magad a régi, megszokott tárgyak körében. Még az is lehet, hogy azonosítod magad mindazzal, ami számodra valamilyen érzelmi értéket képvisel. Felbukkanhat az exed, és a régi lelki sebek újra felszakadhatnak…

 

Skorpió:

A kommunikáció napja lehet a mai, amikor olyan beszélgetésekbe bonyolódhatsz, amelyek sokat adnak neked. Kialakíthatsz egy olyan kapcsolatot is, amitől megnő az irigyeid száma.

 

Nyilas:

A józan gondolkodás jellemző rád a mai napon. Remek alkalom kínálkozik arra, hogy megfigyeld és kielemezd a családtagokkal, valamint a hozzád közel állókkal a kapcsolatodat. Rájöhetsz, hogyan és miként kell változtatnod.

 

Bak:

Rád nem jellemző a túlzott érzelgősség, ám ma mégis ilyen hangulatban lehetsz. Torkig lehetsz egy kollégával, aki a hátad mögött kever-kavar. Itt a ragyogó alkalom, hogy kiállj magadért, és megtartsd a helyedet.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy a mai napon úgy érzed, körülötted forog a világ. Olyan dolgokat tudhatsz meg, amelyeket később alkalmazva sikereket érhetsz el. Anyagi ügyeid úgy tűnik, örvendetesen alakulnak.

 

Halak:

Valaki fontos szerephez juthat életedben, és kihoz belőled olyan tulajdonságokat is, amikről eddig nem is volt tudomásod. Ha szülő vagy, gyermekedre jobban kéne figyelned, illetve a pénzedre is.