Horoszkóp 2019. október 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A szerelmi kapcsolatokban olyan esemény történhet, melynek hatására a viszonyotok erősebbé válik. A munkában, megélhetésben pedig olyan helyzet jöhet létre, aminek hála erkölcsi elismerésben részesülsz.

 

Bika:

Mindennél legyen fontosabb az egészséged megőrzése! Kiváló a mai nap arra, hogy olyasmit tegyél, ami már hosszabb ideje foglalkoztat, de nem mertél a tettek mezejére lépni. Ha párkapcsolatban élsz, társadnak szüksége van a támogatásodra.

 

Ikrek:

A régi párkapcsolatokban a társadnak nagyobb szüksége van most rád. Előfordulhat, hogy ez megterhelő a számodra, de tarts ki mellette! Kiruccanásra kiváló ez a mai nap.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy pénz üti a markodat, ami határtalanul boldoggá tesz. Olyan munka végzésére is lehetőséged nyílhat, amit nemcsak jól fizetnek, de örömet is okoz. A párkapcsolatban varázslatos pillanatokat élhetsz át.

 

Oroszlán:

Változtatnod kell a viselkedéseden, ha nem akarod, hogy a magánéletedben minden a feje tetejére álljon. Próbálj meg nem dirigálni, hanem inkább alkalmazkodni a társadhoz, mert ha így folytatod, annak sajnos nem lesz jó vége.

 

Szűz:

Összejöhetsz egy olyan személlyel, akivel átélheted azt a boldogságot, amiről eddig csak olvastál vagy hollywoodi szerelmes filmben láttad. A munkában változások történhetnek, és ennek hatására több feladat szakadhat a nyakadba.

 

Mérleg:

Környezetedben több az olyan ember, akikkel nagyon nehéz most a kommunikáció. Találkozhatsz egy olyan személlyel, akivel a múltban szorosabb kapcsolatban voltál, és ez fájó emlékeket ébreszthet fel benned.

 

Skorpió:

Olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt úgy érzed, mintha hájjal kenegetnének. Te is tudsz olyan dolgokat mondani, amikkel másoknak örömet szerezhetsz. Töltsd barátokkal a mai napot, mert remekül szórakozhattok.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy azok a problémák, amelyek miatt nehéz helyzetbe kerültél, most végre megoldódnak. Előfordulhat, hogy olyan valaki kér tőled bocsánatot, akiről ezt nem gondoltad volna. Idősebb személyekkel remekül kijöhetsz.

 

Bak:

Történjen bármi, nagyon fontos, hogy tisztességes és becsületes maradj! Ha így teszel, akkor a későbbiekben nem alakul ki nehéz helyzet az életedben. Pénzügyek miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Vízöntő:

Kiváló a mai nap arra, hogy ajándékokat vásárolj, azonban ha elrejted, vésd jól az eszedbe, hogy hová teszed, mert ellenkező esetben ez később fejtörést okozhat. Ha szülő vagy, gyermeked miatt boldogságot érezhetsz.

 

Halak:

A munkahelyeden olyan események történhetnek, amelyek hatására bebetonozhatod magad. Olyan változásokra is kilátás van, amelyek lehetővé teszik, hogy egy kevésbé kedvelt kollégával ne kelljen kapcsolatba kerülnöd.