Horoszkóp 2019. október 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A szerelmi kapcsolatokban olyan helyzet jöhet létre, amely a viszonyotokra nagyon jó hatással van. Még az is lehet, hogy eltéphetetlen szállal kapcsolódtok mostantól egymáshoz. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre.

 

Bika:

Megeshet, hogy olyan esemény történik, amely nagyon jó hatással lesz a jövődre. De az is előfordulhat, hogy amire korábban vártál/vágytál az most végre bekövetkezik. Ha egészségügyi gondod van, ne izgulj, inkább fordulj orvoshoz!

 

Ikrek:

H orvosi vizsgálatra kell menned, akkor meg kell acélozni az idegeidet. Ha eddig nem érdekelt a láthatatlan világ, akkor olyan esemény történhet, amelynek hatására felkeltheti érdeklődésedet a másik dimenzió.

 

Rák:

Ha még nem vagy házas, akkor olyan mondatok hangozhatnak el, amelyektől nem csak jó lesz a kedved, de a biztonságérzeted is megnő. Pénzügyeid alakulása miatt irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag.

 

Oroszlán:

A megélhetésedben történhetnek olyan változások, amelyek miatt jól érezheted magad a bőrödben. De az is megeshet, hogy valakinek a szavai kenegetnek majd hájjal. Minden változtatáson áldás van, lépj a tettek mezejére!

 

Szűz:

Izgalmasan alakulhat ez a nap, a párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. De az is lehet, hogy a közvetlen környeztedben van egy olyan személy, akivel kölcsönösen isszátok egymás szavait…

 

Mérleg:

Váratlanul történhet egy olyan dolog, ami miatt át kell szervezni a mai napodat. De az is lehet, hogy a munka során találkozol valakivel, akivel akár fél szavakból is meg tudjátok érteni egymást.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy fülig beleszeretsz valakibe. De az is lehet, hogy a meglévő kapcsolatokban hangozhatnak el olyan mondatok, amelyek miatt könny csilloghat a szemedben. Ha szülő vagy, gyermekednek több szeretetre van szüksége.

 

Nyilas:

Lehet, hogy olyan valakivel akasztod össze a bajszodat, akivel korábban jó kapcsolatot ápoltál. De az is lehet, hogy most kevésbé vagy türelmes, és ennek hatására valakit melegebb éghajlatra küldhetsz.

 

Bak:

A szerelem úgy érkezhet az életedbe, mint a hegyekből alázúduló kövek. Az is előfordulhat, hogy olyan személlyel jössz össze, aki fantasztikus személynek tart téged, és mindent bevet, hogy meghódítsa a szíved.

 

Vízöntő:

Amennyiben a családi életedben nem minden fenékig tejfel, akkor a sors most lehetőséget kínálhat arra, hogy rendezd a soraidat. Lehet, hogy egy fantasztikus ingatlanügylet bonyolítására nyílik lehetőség.

 

Halak:

Nem mindennapi találkozásban lehet részed, sőt, valaki miatt gyorsabban doboghat a szíved. Érdemes hivatalos ügyeket bonyolítani, nagyobb vásárlást megejteni. Még a szomszéddal is eláshatod a csatabárdot.