Horoszkóp 2019. október 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai nap a spiritualitásról szól. Engedd meg magadnak a lazítást, meditálj vagy jógázz, végezz olyan tevékenységet, ami lelkileg is feltölt! Ennek a hatására más színben látod majd a világot este.

 

Bika:

A párkapcsolatokban béke és nyugalom honolhat. Most szavakba tudod önteni az érzéseidet, és a társad is olyan dolgokat mondhat, amelyek miatt boldogság járhatja át minden porcikádat. Egy kapcsolat miatt előnyt élvezhetsz.

 

Ikrek:

Olyan esemény történhet veled, amelyet talán el sem mersz hinni. Ennek hatására boldognak és elégedettnek érezheted magad, hiszen bátran tervezgetheted a jövőt. Ha egészségügyi problémád van, fordulj szakemberhez!

 

Rák:

Még az is lehet, hogy a párkapcsolatokban olyan változás következik be, ami elégedettséggel tölt el. A viszonyotok fordulóponthoz érkezhet, és a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Pénzügyek terén légy óvatosabb!

 

Oroszlán:

Érdemes lenne egy kis időt önismeretre szánni, mert mindez magyarázatul szolgálhat arra, ami már egy ideje foglalkoztat. Bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket most érdemes bonyolítani.

 

Szűz:

A párkapcsolatokban a kedved szerint alakulhatnak a dolgok, a kedvesed olyan mondatokat mondhat, ami nagyon imponál neked. Az is lehet, hogy új ismerősre teszel szert, akinek a kedvessége elvarázsolhat.

 

Mérleg:

A munkában, pénzügyekben érhetsz el a mai napon sikereket. Az is lehet, hogy olyan dologra adhatsz ki pénzt, ami nagyon megéri az árát. Idős vagy beteg ismerősöddel foglalkozz többet – ez mindkettőtöknek jót tesz majd.

 

Skorpió:

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt élhetsz át boldog pillanatokat. Olyan kapcsolatba is bonyolódhatsz, aminek hatására el tudod felejteni azt, akihez szoros szálakkal kötődtél, és aki miatt korábban nagyobb terheket vállaltál.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy olyan dologba kezdesz, amiben nincs gyakorlatod, de ne izgulj, mert többen is a segítségedre siethetnek, és az új munkát könnyedén elvégezheted. Ha utazol, kisebb bosszúsággal számolhatsz. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

 

Bak:

Varázslatos találkozásban lehet részed, és az is megeshet, hogy végre rátalálhatsz arra, amit igazán végezni szeretnél. Fontos megbeszélést most kellene bonyolítani, mert a sors nem mindennapi sikert ígér.

 

Vízöntő:

Egzisztenciális ügyeid olyan jól alakulhatnak, hogy a környezetedben többen úgy gondolhatják, hogy neked csak megszületni volt nehéz. Anyagilag is nagyon jól tudod képviselni az érdekeidet, előadhatod ez irányú elképzeléseidet.

 

Halak:

Most érdemes utazni, ha pedig tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz. Olyan feladatot végezhetsz, amelynek hatására extra bevételre tehetsz szert. Előfordulhat, hogy olyan beszélgetés történik, ami hatással lesz a jövődre.