Horoszkóp 2019. október 16.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Még az is lehet, hogy olyan helyzet alakul ki, amit egy ideig titokban kellene tartani. Kísérthet a múlt, és ennek hatására talán jobban megértheted, hogy egykor mi, miért történt. Ennek hatására pozitív irányba terelheted a jövődet.

 

Bika:

A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek át, sőt, egy személy, akiről nem is gondoltad volna, hogy képes rá, kellemesen meglephet. Összességében ez a nap elég jól alakulhat.

 

Ikrek:

Annyira jól tudod ma képviselni az érdekeidet, mint senki más az állatövben. A munkában olyan kiváló teljesítményt nyújthatsz, amelynek hatására nem csak szóbeli dicséretben lehet részed, hanem anyagilag is elismerhetnek.

 

Rák:

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra, ami nagyon feldobottá tesz. Előfordulhat, hogy olyan dologba kezdesz, amelyet nem csak örömmel végzel majd, hanem fel is tölt. Lehet, hogy elkezdesz sportolni valamit?

 

Oroszlán:

Hullámzó lesz ma a hangulatod, de hála az égnek vannak a környezetedben olyanok, akikkel meg tudod beszélni a problémáidat, és akiktől nagyon jó tippeket kaphatsz. Most tényleg érdemes fogadni egy-egy jó tanácsot.

 

Szűz:

A megérzéseid tökéletesen működhetnek, hallgass rájuk! Ha szingli vagy, találkozhatsz valakivel, akivel akár közös jövőtök is lehet. Ha kapcsolatban élsz, hihetetlenül boldog pillanatokra számíthatsz.

 

Mérleg:

Ha állásváltoztatáson töröd a fejed, akkor most kéne a tettek mezejére lépni, mert ritka jó lehetőséget sodorhat az utadba az élet. Ami a magánéletet illeti: nem ártana egy tisztázó beszélgetést folytatni, ami mindkettőtök lelkének jót tesz.

 

Skorpió:

A szerelmi életedben óriási változás történhet, ami mérhetetlen örömmel tölt el. Lehet, hogy egy baráttal elsősorban neked fontos témákról beszélgethettek, és ez megnyugtat téged. Érdemes lenne új hobbit találni.

 

Nyilas:

Előfordulhat, hogy az életedben olyan változás következik be, ami egy kicsit megijeszt. Célszerű lenne a megoldáson gondolkodni, hogy ne uralkodjon el rajtad a pánik, ugyanakkor az is fontos, hogy beszélj erről egy barátoddal, hogy megkönnyebbülhess.

 

Bak:

A mai napon olyan esemény történhet, amely miatt akár egy jóst is felkereshetsz. Ezzel együtt érdemes egy hozzád közel álló személynek is beszélni az érzéseidről. Egy kolléga valószínűleg úgy hazudik, mint a vízfolyás.

 

Vízöntő:

A megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek a kedvedre lehetnek, éppen ezért nem érdemes izgulni az esetleges átszervezések miatt. Valaki, aki nagyon fontos a számodra, a bizalmába fogadhat.

 

Halak:

Lehet, hogy egy régi, féltett álmod valóra válik, ami nem kis dolog. Ennek hatására úgy érezheted, érdemes máskor is megdolgozni azért, amit akarsz. A mai napon nagyobb terveket is célszerű szövögetni, de azért ünnepelj is a siker miatt.