Horoszkóp 2019. október 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A házasságokban, régi együttélésekben harcokra van kilátás. Különösen ott alakulhatnak ki problémák, ahol gyermek is van. Megtapasztalhatod a gondolat teremtő erejét, mert amit szeretnél, az megvalósulhat.

 

Bika:

A munkahelyeden a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan szeretnéd. Kollégával nehezebben jöhetsz ki, de az is lehet, hogy kevesebb kedvet érzel a munkához. A házasságokban, régi együttélésekben lényeges dolgok történhetnek.

 

Ikrek:

A szerelmi viszonyokban olyan téma kerülhet terítékre, amely elgondolkodtathat arról, hogy mit is kerestek egymás mellett. Ha szülő vagy, a gyermekedre most nehezebben tudsz hatni, a munkában viszont sikert sikerre halmozhatsz.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy a kedvesed kifejezetten romantikus hangulatba kerül a mai napon, ami örömmel tölt el téged. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt is boldogságot érezhetsz.

 

Oroszlán:

Annyira makaccsá válhatsz ma, hogy tűzön-vízen keresztül akarod vinni az elképzeléseidet, ami nehezebben kezelhető problémát okozhat. Megeshet, hogy olyan idegesítő hír jut a füledbe. Amíg nem látsz tisztán, felesleges stresszelni.

 

Szűz:

A mai napon olyan dologra adhatsz ki, ami nagyon nem éri meg az árát. Vásárlás helyett inkább sétálj egy nagyot délután, vagy sportolj! A szerelmi életedben olyan változások következhetnek be, amelyek boldogságra adnak okot.

 

Mérleg:

Egymást érhetik különféle őrjítő helyzetek, de szerencsére ma könnyen veszed az akadályokat. Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel nehezen kerültök közös nevezőre. Egyelőre.

 

Skorpió:

A mai napon jól kijöhetsz másokkal, ezért gyümölcsöző kapcsolatokra tehetsz szert. Ha van titkod, arra nagyon vigyázz, mert napvilágra kerülhet, és óriási cirkusz alakulhat ki miatta. Az őszinteségnek később jön el az ideje.

 

Nyilas:

Minden esély meg lehet arra, hogy olyan bevétel üsse a markodat, amit jobb, ha nem versz nagydobra, nehogy hirtelen több rosszakaród legyen. Különösen meglephet most egy olyan személy viselkedése, akivel eddig jóban voltál.

 

Bak:

Lehet, hogy a felettesed olyan dologra kér, amivel nem értesz egyet. Egyelőre még nincs értelme az ellentmondásnak, a saját érdekedben próbálj meg alkalmazkodni. Egy váratlan találkozás miatt este örömmel hunyhatod be a szemed.

 

Vízöntő:

A sikeres kommunikáció napjának is nevezhető ez a mai. Különösen igaz ez, ha munkáról, megélhetésről, karrierről van szó, most nagyon jól tudod képviselni az érdekeidet. Ha szülő vagy, gyermekeddel szemben légy elnézőbb!

 

Halak:

Lehet, hogy olyan fontos dolog megbeszélésére kerül sor, ami számodra nagyon fontos. Ha egészségügyi problémád van, akkor ne kezelgesd magad otthon, hanem fordulj minél előbb orvoshoz!