Horoszkóp 2019. október 14.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon felemás helyzet alakulhat ki, ha munkáról, megélhetésről van szó. Megeshet, hogy a feletteseddel számodra fontos dolgot beszélhetsz meg, ugyanakkor az is lehet, hogy egy témában hajthatatlanná válik.

Bika:

A munkában a dolgok nem alakulnak a kedved szerint: még az is lehet, hogy egy munkatárssal nem értesz egyet. Megeshet, hogy valaki megpróbálja rád kényszeríteni az akaratát, amit nem engedhetsz. A párkapcsolatok jól alakulhatnak.

Ikrek:

Olyan változások történhetnek, amelyek jó hatással lehetnek a biztonságérzetedre. Megeshet, hogy kapsz egy visszautasíthatatlan ajánlatot. A szerelemben sajnos kevesebb lesz a szerencséd, a féltékenység is felütheti a fejét.

Rák:

A szerelmi viszonyokban a dolgok megfelelően alakulhatnak, mert jól tudtok kommunikálni. Ha vállalkozó vagy, akkor ma jó napod lehet. Rokonnal vagy szomszéddal viszont kiáshatod a csatabárdot.

Oroszlán:

Előfordulhat, hogy egy rokonnal kerülsz szorosabb kapcsolatba, ami mindkettőtöknek jót tesz. Nagyon oda kell figyelni a kommunikációra, különben komolyabb bajba kerülhetsz.

Szűz:

A mai napon jobban oda kell figyelni az anyagiakra, mert olyan dologra adhatsz ki, ami nem éri meg az árát. Az is lehet, hogy figyelmetlenség miatt kár ér. Fontos dolog kerülhet terítékre, megbeszélhetővé válik valami, amire már nagyon vágytál.

Mérleg:

A környezetedben vannak olyan személyek, akiknek a stílusa miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. Ha nem akarsz vitát, akkor számolj el tízig, mielőtt megszólalsz. Ha pénzről van szó, a helyzet magaslatán állhatsz.

Skorpió:

Előfordulhat, hogy a munkatársak miatt lesz néhány kellemetlen pillanatod, de nem okoz nehézséget a kötekedő és rosszindulatú személyek lekezelése. A családoddal viszont jó pillanatokat élhettek át ma.

Nyilas:

Megeshet, hogy egy kapcsolatnak vége szakad. Ha ezt nem szeretnéd, akkor neked kell alkalmazkodni, és kedvesen viselkedni. Előfordulhat, hogy önhibádon kívül olyan helyzetbe kerülsz, ami megdöbbent. A pénzedre ügyelj jobban!

Bak:

A munkahelyeden alakulhat ki nehéz helyzet. Még az is lehet, hogy olyan szituációba keveredhetsz, amibe nagyon nem szeretnél. Szerencsére van olyan kapcsolatod, amelynek nagy hasznát veheted most.

Vízöntő:

Olyan helyzet jöhet létre, amely nagyon jó hatással lesz a komfortérzetedre. Az is megeshet, hogy a feletteseddel remekül kommunikálsz, ami hosszútávon kedvező lesz a számodra. Munka után szánj csak saját magadra egy kis időt!

Halak:

Megeshet, hogy olyan esemény történik, ami jó hatással lesz a jövődre, és más színben láthatod tőle a világot. Az egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj: sportolj, kapcsolódj ki! Ha tanulsz, jó teljesítményt nyújhatsz ma.