Horoszkóp 2019. október 13.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Még az is lehet, hogy a telihold hatással lesz a kedélyállapotodra, és olyan dolgon is megsértődhetsz, ami alapesetben nem zavarna. Egy energiavámpírral is összehozhat a sors, de jobb, ha minél előbb kitérsz előle.

 

Bika:

Érdemes ma rendbe tenni az otthonodat, és az is jó lenne, ha minél inkább magadra koncentrálnál. Kapcsolódj ki, olvass egy jó könyvet vagy menj moziba! A párkapcsolatok most jól működhetnek.

 

Ikrek:

A szerelem ege vakítóan kék lehet, ráadásul végre olyan dolgokkal tudsz foglalkozni, amik boldoggá tesznek. Ha szülő vagy, akkor a gyermekedhez neked kellene alkalmazkodni, ami most szerencsére nem esik nehezedre.

 

Rák:

A Telihold hatására a jövődön gondolkodhatsz ma többet. Nem is baj, ha tervezgetsz, mert ez egy kicsit kimozdít a megszokott rutinodból. A rokonságod tagjai között van olyan, akivel nehezebben találhatod meg a közös hangot.

 

Oroszlán:

Talán a Telihold az oka annak, hogy türelmetlenebb vagy, és olyankor is felemelheted a hangod, amikor nem kellene. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel szemben elnézőbben kellene viselkedned. Beszélj vele őszintén!

 

Szűz:

Mint derült égből a villámcsapás, úgy érhet téged egy megrázó hír az egyik ismerősöddel kapcsolatban. Próbáld meg összeszedni magad, és amennyire tőled telik, légy a segítségére!

 

Mérleg:

A saját hibádból érhet most anyagi veszteség. Éppen ezért az lenne a legjobb, ha a mai napon nem mennél üzletek közelébe. Ha randevúd lesz, akkor légy elfogadóbb, mert a dolgok ennek hatására alakulhatnak úgy, ahogy szeretnéd.

 

Skorpió:

A mai nap legfontosabb feladata, hogy a környezetedben élőkkel szemben elnézőbb, türelmesebb és megbocsájtóbb legyél. Nem kellene szóba hozni régi sérelmeket. Pénzügyek terén váratlan helyzet állhat elő.

 

Nyilas:

Egy találkozás miatt lehet, hogy át kell szervezned a napodat, de ez most egyáltalán nem esik nehezedre. Ha van egy titkod, inkább áruld el, légy őszinte egy számodra fontos személlyel! Pénzügyeid jól alakulhatnak.

 

Bak:

Ha dolgoznod kell a mai napon, akkor megeshet, hogy olyasmi történik, amitől szerencsésnek érezheted magad. Előfordulhat, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a hatására a jövődet érintő dologba vágod a fejszéd.

 

Vízöntő:

Korszakalkotó gondolatok pattanhatnak ki a fejedből, és az is lehet, hogy egy régóta húzódó ügy végére is pont kerül, amitől végre nyugodtan hajthatod álomra a fejed. Ha szülő vagy, csemetéddel légy türelmesebb!

 

Halak:

Megeshet, hogy ma rádöbbensz, hogy fenekestől fel kéne forgatni az életedet ahhoz, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben. Nyugodtan add elő az ötleteidet, mert nyitott fülekre találhatsz.