Horoszkóp 2019. október 12.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrült helyzet. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, így elkerülheted, hogy olyan mondatok hangozzanak el, amelyeket sem elfelejteni, sem megbocsájtani nem lehet.

 

Bika:

Talán sosem volt még nagyobb szükség a híres hidegvéredre, mint ezen a napon. Ingerlékenyebb lehetsz, és tűrésküszöböd is rettentően alacsony, így egy mai vita során jó, ha elszámolsz tízig, mielőtt megszólalsz. Vásárlást érdemes elhalasztani.

 

Ikrek:

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, sőt, kifejezetten élvezni fogod a munkád gyümölcsét, főleg, ha végre rend lesz a lakásban. Valakinek a helyzete megdöbbenthet.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy a szíved váratlanul lángra lobban, mert olyan valakivel hozhat össze a sors, aki mellett úgy érzed, hogy kiteljesedhetsz. A meglévő kapcsolatokban történhetnek olyan dolgok, amelyek jókedvre derítenek.

 

Oroszlán:

Komoly kérdésekre adhatsz választ magadnak, ha ma időt szánsz arra, hogy az idődet gondolkodással töltsd. Rokonnal érdemesebb lenne a kommunikációt elhalasztani, mert olyat mondhat, amivel megbánthat téged.

 

Szűz:

Érdemes lenne a mai vásárlást elhalasztani, mert olyan dologra is kiadhatsz, ami nagyon nem éri meg az árát. Ha szülő vagy, gyermekednek szüksége van a tanácsodra. A hétvége egyébként is remek alkalom a közös időtöltésre.

 

Mérleg:

Ha pénzről van szó, akkor sajnos nem állsz a helyzet magaslatán. Váratlan kiadásra kerülhet sor, amit most az egész család megérez. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, illetve rokonnal is összekülönbözhetsz.

 

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra jöhet létre elképesztő helyzet. Erre elsősorban a társad viselkedése miatt kerülhet sor. Olyan hír is eljuthat a füledbe, amely miatt hálát adhatsz a sorsnak, hogy nem veled esett meg.

 

Nyilas:

Előfordulhat, hogy egy barát viselkedése meglep, de szerencsére jó értelemben. Ha lehet, tölts időt a szabadban, hűvös ide vagy oda – jót fog tenni a lelkednek, ha kimozdulsz otthonról.

 

Bak:

A megélhetés, a munka körül foroghatnak ma a gondolataid. Megeshet, hogy barát önként siethet a segítségedre, és olyan dolgokat mond, amelyeket érdemes lenne megfogadni.

 

Vízöntő:

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha mégis utazol, vagy idegen országban töltöd az idődet, akkor légy óvatos a közlekedés során! Ha párkapcsolatban élsz, társad rokonsága miatt érezheted nehezebbnek az életet.

 

Halak:

Az lenne a legjobb, ha a mai napon olyan dolgokat csinálnál, amelyek valóban boldoggá tesznek. Ez nemcsak a párkapcsolatodra lesz jó hatással, hanem a baráti viszonyaidra is.