Horoszkóp 2019. október 11.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Még az is lehet, hogy a szerelem ege felhőtlen lesz. A meglévő kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt más színben láthatod a közös jövőt. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezhetsz hosszú távra.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy ami valakinek hátrány, az neked előny. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj, mert a stressz nem jó barát. Ha bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket bonyolítasz, akkor a dolgok nagyon is rendben mehetnek.

 

Ikrek:

A környeztedben valaki az idegeidre mehet, és most eljön a ragyogó alkalom, hogy őszintén elmondd a véleményedet. Nem fognak megsértődni, sőt, nagy eséllyel megfogadják, amit mondasz, és ettől jó lehet a kedved.

 

Rák:

A munkában úgy alakulhatnak a dolgok, hogy szerencsésnek érezheted magad, mert egy kolléga olyasmivel állhat elő, amit te is jónak tartasz. Lépjetek közösen a tettek mezejére, mert előfordulhat, hogy forradalmit alkottok.

 

Oroszlán:

A szerelmi viszonyokban furcsa helyzet alakulhat ki. Lesz, amitől idegessé válhatsz, és lesz olyan, ami örömet okoz. Nagyon jól meg kell szervezned a napodat, hogy mindenre jusson idő, de ez most nem esik nehezedre.

 

Szűz:

A sikeres kommunikáció napjának is nevezhető a mai. Még az is lehet, hogy valakinek kitalálod a gondolatát, vagy be tudjátok fejezni egymás mondatát. Pénzügyek terén is minden okod meg lehet az örömre.

 

Mérleg:

Akinek olyan barátja van, mint neked, annak nincs szüksége ellenségre. Nagyon fontos, hogy odafigyelj arra, hogy kiben bízhatsz, mert így elkerülheted, hogy visszaéljenek a bizalmaddal.

 

Skorpió:

Soha nem voltak annyira fontosak a kapcsolatok, mint most. Baráttal lényeges dolgokról beszélgethetsz. Ha szükséges, akkor légy a segítségére! Pénzügyek terén nehéz helyzet jöhet létre.

 

Nyilas:

A munkában történhetnek nagyobb változások. Az is lehet, hogy olyan valaki bukkan fel a színen, aki miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe emelkedhet. Kiváló a nap arra, hogy a háttérben maradva intézd az ügyeidet.

 

Bak:

A munkahelyeden olyan szituáció alakulhat ki, hogy megfordulhat a fejedben az állásváltoztatás gondolata. Lehet, hogy a felettesed olyan dologgal áll elő, amivel nem értesz egyet. Nincs értelme a tiltakozásnak, fogadd el a helyzetet!

 

Vízöntő:

Olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. A feletteseddel tökéletes lehet közöttetek az összhang. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, barát pedig most sajnos megbánthat.

 

Halak:

Legyen mindennél fontosabb az egészséged! Megeshet, hogy betegség ágynak dönthet, amit jó lenne kikúrálni.. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert ha kitudódnak, óriási botrány kerekedhet.