Horoszkóp 2019. október 10.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A házasságokban, régi együttélésekben a pénz miatt jöhet létre nehezen kezelhető helyzet. Nagyon fontos, hogy most valóban ne nyújtózz tovább, mint ameddig a takaród ér. Hivatalos ügyeket ma érdemes intézni.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy olyan helyzet jön létre, ami bizonytalanná tesz. Megeshet, hogy egy kolléga olyan dologról beszél majd, amely előtt értetlenül állhatsz. Előfordulhat, hogy egy egészségügyi probléma átmenetileg kivon a forgalomból.

 

Ikrek:

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt talán mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod. A szerelmi kapcsolatban az anyagiak miatt alakulhat ki nehezen kezelhető helyzet. Az egészséged megőrzésére, gyógyulásra ne sajnáld a pénzt!

 

Rák:

Nem kedvez az idő annak, hogy békét köss azzal a személlyel, akivel korábban összerúgtad a port. Ingatlanügyek intézését jobb, ha elhalasztod, mert később jobban jársz.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy sokféle feladat szakad a nyakadba, ami kapkodóvá tehet. Ennek az lehet az eredménye, hogy olyan dologra mondasz igent, amire inkább nemet kellene. Rokonnal légy kedvesebb!

 

Szűz:

Anyagi ügyek állhatnak a mai napon a figyelmed fókuszában. Megeshet, hogy olyan dologra kell költened, amire nagyon nem akarsz. Kiváló a nap a megbeszélésekre, amikor könnyen elérheted a céljaidat.

 

Mérleg:

Olyan esemény történhet, ami lehangol. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad váratlanul lehetetlen helyzetbe kerülhet. Sajnos nem tudsz segíteni neki, a felmerülő problémát egyedül kell megoldania…

 

Skorpió:

Mindig is jól értettél a manipulációhoz, amiből ma is ötösre vizsgázhatsz. Mesteri módon beszélhetsz rá valakit arra, ami neked kedvező, mindezt úgy, hogy a másik ettől nem sérül.

 

Nyilas:

Olyan váratlan helyzet jöhet létre, hogy hirtelen azt sem tudod, fiú vagy-e, vagy lány. Szedd össze magad, és a saját érdekedben alkalmazkodj a kialakult szituációhoz! Valakinek a titka a tudomásodra juthat, amit jobb, ha megőrzöl.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy megmakacsolod magad, és akkor sem teszed azt, amit valaki szeretne tőled, ha az illető a feje tetejére áll. Jobban járnál, ha megfogadnád egy barát tanácsát, aki kívülállóként tisztán és világosan látja a helyzetedet.

 

Vízöntő:

A munkában, megélhetésben olyan megbeszélésre kerülhet sor, amely miatt megnyugodhatsz, és bátran szövögethetsz merész terveket. Ha egy mód van rá, ne ma intézz jogi ügyeket.

 

Halak:

A dolgok ma egészen másként alakulhatnak, mint ahogyan tervezted. Megeshet, hogy akivel közös dologba fogtál volna, arról kiderül, hogy nem olyan, mint amilyennek eddig mutatta magát.