Horoszkóp 2019. október 9.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel kifejezetten érdekfeszítő beszélgetést folytathattok. Ha nem akarod ráerőltetni magadat a partneredre, akkor a kapcsolatotok kiegyensúlyozottabb lesz. Az egészségedre ügyelj jobban!

 

Bika:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban fontos téma kerülhet terítékre. Még az is megeshet, hogy a társad sokkal nyitottabb lesz, mint korábban bármikor. Az egészségügyi problémád arra utalhat, hogy nem tudsz elfogadni egy helyzetet.

 

Ikrek:

Előfordulhat, hogy nem tudsz úgy koncentrálni, mint általában. Megtévesztő helyzet jöhet létre, és emiatt kissé csalódottnak érezheted magad. Kollégával a kapcsolatod jó lehet. Valaki megfogadhatja azt, amit tanácsolsz neki.

 

Rák:

Ami el tud romlani, az el is fog, és ez ma különösen idegtépő perceket okozhat neked. Próbálj higgadt maradni. A házasságokban, régi együttélésekben a társad viselkedése miatt lehetnek nehézségeitek.

 

Oroszlán:

Igyekezz alkalmazkodni másokhoz, és akkor nem kúszik az egekbe a vérnyomásod. Az lenne a legjobb, ha a fontosabb megbeszéléseket elhalasztanád, mert később könnyebben érhetsz el számodra kedvező eredményt.

 

Szűz:

Ha kommunikációról van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz: mindent meg tudsz ma beszélni. Olyan valakivel találkozhatsz, akiről csak később derülhet ki, hogy kölcsönösen nagy szükségetek van egymásra.

 

Mérleg:

Előfordulhat, hogy olyan valakivel kerülsz kapcsolatba, aki erős hatást gyakorol rád. Ma különösen erősen érezheted, hogy nem a tudás, a tehetség, hanem a kapcsolatok számítanak, és ez nem biztos, hogy boldoggá tesz.

 

Skorpió:

A kommunikáció napjának is nevezhető ez a mai. Olyan bevétel ütheti a markodat, amire nem számítottál. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ennek az összegnek a társad miatt ezer helye lehet…

 

Nyilas:

Előfordulhat, hogy kollégával kiáshatjátok a csatabárdot, de az is lehet, hogy nem kapod meg mindazt, amire számítottál. Azért nem érdemes most jóshoz fordulni, mert ő sem látja tisztán a helyzetet, és olyat mondhat, ami nem pont úgy lesz…

 

Bak:

Amire erősen gondolsz, az ma megvalósulhat, bevonzhatod az életedbe. A kapcsolatok mindennél fontosabbak lehetnek, hiszen valaki tolhatja a szekeredet, és emiatt sikert sikerre halmozhatsz.

 

Vízöntő:

Ha a jövőről van szó, akkor sajnos nem látsz tisztán, és olyan dologra mondhatsz igent, amire nagyon nem kéne. A baráti kapcsolataid között van valaki, aki inkább ellenségnek nevezhető.

 

Halak:

Őrjítő híreket kaphatsz a mai napon, ugyanakkor megeshet, hogy a munkában, megélhetésben kifejezetten jól alakulnak a dolgok. Visszatérve az őrjítő hírekre: beszélj a problémádról olyan személlyel, akiben megbízol!