Horoszkóp 2019. október 8.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon összehozhat a sors az állatöv legnagyobb pletykafészkével. Lényeges, hogy ami a füledbe jut, azt kezeld fenntartással, mert amit mondanak, annak a fele sem igaz. A munkában nehéz helyzet jöhet létre, feletteseddel most nem értesz szót.

 

Bika:

Előfordulhat, hogy olyan átszervezésre kerül sor, ami érintheti a te megélhetésedet, és hatással lehet a jövődre. A házasságokban, régi együttélésekben fontos megbeszélésre kerülhet sor. Lehet, hogy valaki önként támogat…

 

Ikrek:

A szerelmi viszonyokban olyan helyzet alakulhat ki, ami akár véget is vethet a kapcsolatnak. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt többet idegeskedhetsz, mint általában. Ha egészségügyi problémád van, pihenj többet!

 

Rák:

Még az is lehet, hogy egy olyan személy körül forognak a gondolataid, aki a te hibád miatt nincs már a környeztedben. Ma olyan helyzet jöhet létre, ami miatt át kell alakítanod az elkövetkezendő napjaidat.

 

Oroszlán:

A munkában nehézségek adódhatnak, többek között azért, mert korábban olyan dolgokat mondtál, amelyekről kiderül, nem voltak 100%-ig igazak. Sajnos a tévedést nem tudod semmissé tenni, inkább igyekezz alkalmazkodni a kialakult helyzethez.

 

Szűz:

Anyagi ügyeid valószínűleg nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd. Megeshet, hogy olyan kiadásra kerül sor, amire nem számítottál. Jogi probléma is felmerülhet, ám nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy felbukkan az exed, illetve az is megeshet, hogy olyan dolog jut a tudomásodra, ami megdöbbent. A baráti kapcsolataid között van egy olyan, aminek már lejárt az ideje, lehet, hogy búcsút inthettek egymásnak.

 

Skorpió:

Baráti kapcsolataid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Olyan valakit sodorhat az utadba az élet, aki nagy hatást gyakorol rád. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad stílusa miatt válhatsz idegessé.

 

Nyilas:

Anyagi problémák merülhetnek fel, ezért nagyon fontos, hogy valóban csak addig nyújtózz, ameddig a takaród ér. Amennyiben párkapcsolatban élsz, a társadnak végre úgy tudsz segíteni, hogy megnyugodjon egy őt érintő helyzet kapcsán.

 

Bak:

Olyan dolgok történhetnek a mai napon, amelyek hatással lehetnek a megélhetésedre. Talán az is lehet, hogy nem csak állásváltoztatáson töröd a fejed. Egy újabb szakmát is kitanulnál? Ha teheted, kalandra fel!

 

Vízöntő:

Nem kedvez az idő nagyobb utazásnak, és az is megeshet, hogy jogi probléma alakul ki. Kiderülhet, hogy nem kellett volna belekezdeni valamibe korábban, de ne aggódj a következmények miatt! A feletteseddel számodra fontos dolgot beszélhetsz meg.

 

Halak:

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, és ez lehet az oka annak, hogy gyorsan tanulsz, illetve hamar elsajátíthatsz bármit. A munkában zűrös helyzet jöhet létre.