Horoszkóp 2019. október 7.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A nap legfontosabb feladata, hogy vigyázz a pénzedre, az értéktárgyaidra, mert minden esély meg lesz arra, hogy olyan dologra adj ki, ami nem éri meg az árát. Az is megeshet, hogy a saját hibádból ér kár. Fontos dolgot ne ma akarj megbeszélni.

 

Bika:

Egymást követhetik azok a helyzetek, amelyek miatt kinyílhat a bicska a zsebedben, ezért lényeges, hogy higgadt maradj. A házasságokban, régi együttélésekben próbálj meg alkalmazkodni a társadhoz, mert csak így lesz nyugalom.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden te leszel a középpontban, és egy kollégával is nagyon jól kijöhetsz. Sajnos a siker a szerelmi életedre most nem jellemző. Kommunikációs zavarok nehezíthetik az életedet.

 

Rák:

A szerelmi viszonyokban fontos dolgok kerülhetnek terítékre. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának, illetve előfordulhat, hogy egy rokonnal kiássátok a csatabárdot.

 

Oroszlán:

Ma különösen lényeges, hogy világosan és egyértelműen fejezd ki magad minden helyzetben. Lehet, hogy olyan valakivel kerülsz kapcsolatba, aki nagyon jó tanácsokat ad, így ezeket érdemes lenne megfogadni.

 

Szűz:

A szerelmi viszonyokban furcsa helyzet alakulhat ki: egyik pillanatról a másikra jöhet létre idegtépő szituáció, ám ezután édes lehet a kibékülés. Megeshet az is, hogy a kedvesednek egzisztenciális gondja támad, amiben te segíthetsz.

 

Mérleg:

A mai napon nehezebben érheted el a kitűzött céljaidat, de az is lehet, hogy egy rokon makacs viselkedése miatt érzed nehezebbnek az életet. Nem érdemes ingatlanügyletbe bonyolódni, egy találkozás azonban felvillanyozhat.

 

Skorpió:

Olyan esemény történhet, ami teljesen ledöbbent. Megeshet, hogy valaki aknásítja a terepet, de azért nem tud nagyobb kárt okozni, mert helyén van az eszed, és így minden esély meg van arra, hogy jó döntést hozz.

 

Nyilas:

Egy hír ma teljesen felvillanyozhat. Az is lehet, hogy egy titkot bíznak rád, amit nagyon nehéz lesz megőrizni. A pénzedre vigyázz jobban, mert figyelmetlenség miatt kár érhet, a szabályokat pedig tartsd be!

 

Bak:

A munkában, megélhetésben jöhet létre nehezebben kezelhető helyzet, ugyanakkor az is előfordulhat, hogy lehetőséged nyílik egy nagyobb összeg megszerzésére. Ezt a hírt nem kéne nagydobra verni, hogy ne érjen kár.

 

Vízöntő:

A munka frontján kedvezőek a kilátások, sőt, olyan dolgokat is meg tudsz ma beszélni, amelyeket régóta szeretnél, és ez kihat a hét többi napjára is. Egy baráti kapcsolat okozhat némi csalódást, de nem éri meg ezen idegeskedni.

 

Halak:

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos tevékenységnek, tervezgetésnek. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a hatására másképpen láthatod a világot, és benne a saját helyedet. Ha párkapcsolatban élsz, társad nehéz helyzetbe kerülhet.