Horoszkóp 2019. október 6.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A megérzéseid a mai napon tökéletesen működnek. Használd ki a helyzetet, és gondolj valamire erősen! Lásd az elképzelésedet képszerűen, és meglátod, hogy milyen gyorsan bekövetkezik mindaz, amiről álmodozol.

 

Bika:

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor a munkához próbálj meg úgy hozzáállni, hogy más is hozzáférjen. Amennyiben közeli ismerőssel töltöd az idődet, akkor olyan dolog hangozhat el, ami megdöbbent.

 

Ikrek:

A szerelmi viszonyokban viharosra sikerülhet a mai nap. Az is lehet, hogy a következő időben alacsonyan repülhetnek a tányérok. Megeshet, hogy olyan valakinek a segítségére van szükséged, aki jól látja a helyzetedet.

 

Rák:

Érdemes lenne a mai napot a családoddal tölteni, de a lakás vagy az autó kitakarítására is remek alkalom nyílik. Ha ingatlanügylet bonyolítását vetted tervbe, akkor a mai napon lépj a tettek mezejére!

 

Oroszlán:

Olyan dolgok kerülhetnek megbeszélésre, amelyek nagyon fontosak, elsősorban az anyagiak miatt. Megeshet, hogy a jövőd múlhat a mai megbeszélésen. Szomszéd vagy testvér viszont az agyadra mehet…

 

Szűz:

Amennyiben a mai napon ejted meg a nagybevásárlást, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel már egy ideje nem ápolod a kapcsolatot. Utazás pompás lehet.

 

Mérleg:

Hajlamossá válhatsz a harcias viselkedésre. Ha párkapcsolatban élsz, akkor nem kellene a társadat a múltaddal traktálni. Vannak dolgok, amelyek jobb, ha titokban maradnak.

 

Skorpió:

Nagyobb utazás nagyon jól sikerülhet. Ha egészségügyi problémád van, akkor minél előbb fordulj orvoshoz!  Megeshet, hogy nagyobb érdeklődést mutathatsz az ezotéria, a láthatatlan világ iránt.

 

Nyilas:

A szerelmi életedben történhetnek remek átalakulások. Érdemes most nagyobb utazást tervezni, illetve ha értékesebb ingóság vásárlásán gondolkodsz, akkor gondold át a dolgot, mielőtt cselekednél!

 

Bak:

Ha dolgoznod kell, akkor nagyon jó munkát végezhetsz, de ha nem kell, akkor is ez lesz a témád egész nap. A szerelmi életedben őrjítő helyzet jöhet létre, a kapcsolatnak sajnos akár vége is lehet.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy olyan hír jut a füledbe, ami hatással lehet a világlátásodra. Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, mert nagyon jó lehetőséget találhatsz. Ha vendégeket vársz, tegyél ki magadért!

 

Halak:

Házi kedvenc ma különösen boldoggá tehet. Lehet, hogy egy rászoruló személy segítségére leszel ma, amivel nemcsak neki okozol örömöt, hanem magadnak is.