Horoszkóp 2019. október 5.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor ehhez kevesebb kedvet érzel. Szedd össze magad, és csináld meg azt, amit muszáj, például a nagytakarítást, amit már régóta halogatsz.

 

Bika:

Ha utazol, akkor minden nagyon jól sikerülhet. Ha tanulmányokat folytatsz, az agytekervényeid ötödik sebességbe kapcsolhatnak, ezért most könnyebben elsajátíthatod az új tudást.

 

Ikrek:

Ma a kedélyállapotod ingataggá válhat. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad viselkedése miatt is feszültebbé válhatsz. Ha egészségügyi gondod van, akkor törődj többet magaddal!

 

Rák:

Még az is lehet, hogy olyan társaságban töltöd a napodat, ahol a figyelem középpontjába kerülsz, és ez kifejezetten felszabadulttá, valamint boldoggá tehet. Utazás jól sikerülhet.

 

Oroszlán:

Amennyiben a mai napon randevúra kerülne sor, a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Érdemes lenne művészettel kapcsolatos tevékenységet folytatni, amely szintén feltöltheti az energiaraktáraidat.

 

Szűz:

Ha a vendéglátó szerepét kellene betölteni ezen a napon, akkor nagyon jól sikerülhet minden. Ha te mész vendégségbe, akkor pompásan érezheted magad. Valakinek nagy szüksége van a támogatásodra…

 

Mérleg:

Hallatlanul nagy energiával rendelkezhetsz ma, így aztán nem csoda, hogy rengeteg feladatot el tudsz látni. A párkapcsolat most mindennél fontosabbá válhat, tegyél meg érte mindent!

 

Skorpió:

Olyan dologba bonyolódhatsz, amely miatt a későbbiekben veszteséget kell elkönyvelned. Éppen ezért nagyon fontos, hogy mielőtt igent mondasz, kikérd egy hozzáértő tanácsát, és úgy cselekedj, ahogy javasolja.

 

Nyilas:

Előfordulhat, hogy valakinek a viselkedése megdöbbent, pedig nincs okod a csodálkozásra. Csak gondold végig, hogyan is viselkedtél a múltban, és máris világossá válhat, hogy valaki miért tart távolságot tőled.

 

Bak:

A megérzéseid tökéletesen működhetnek, ezért hallgass arra, amit az ösztöneid súgnak, és meglátod, hogy sikert sikerre halmozhatsz. Nagyobb vásárlást most bonyolíts!

 

Vízöntő:

Érdemes a családod tagjaival tölteni a mai napot. Ha te vagy a vendéglátó, akkor ki előrukkolhatnál valami különleges étellel vagy itallal. Ha te mész vendégségbe, akkor olyan dolgot vigyél ajándékba, aminek te is örülnél!

 

Halak:

Olyasmi juthat a tudomásodra, amitől változtatnod kellene a terveiden. Az is lehet, hogy annyira ideges vagy valaminek a sikere miatt, hogy ebbe akár bele is betegedhetsz. Ne stresszelj emiatt, nem éri meg!