Horoszkóp 2019. október 4.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Lehet, hogy amit most mondasz, azt mások megfogadják, és eszerint cselekszenek, mivel irányadó, amiről beszélsz. Kollégával remekül kijöhetsz, arra azonban ügyelj, hogy előbb gondolkodj, és csak utána beszélj!

Bika:

Még az is lehet, hogy többen úgy gondolják, te vagy Midász király reinkarnációja, mert amihez nyúlsz, az arannyá változik. A mai napon érdemes anyagiakkal kapcsolatos megbeszéléseket folytatni, mert nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet.

Ikrek:

Erőd teljében lehetsz a mai napon. Ennek a hihetetlenül nagy energiának köszönheted, hogy olyan dolognak is pontot tudsz tenni a végére, amivel talán már hosszabb ideje küzdesz. Rokon ismét csalódást okozhat, szomszéd pedig az agyadra mehet.

Rák:

A munkában szerencsésen alakulhatnak a dolgok. Megeshet, hogy a munkahelyeden örömteli változások történnek. A párkapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység, ami nem kedvez a kapcsolatnak hosszú távon. .

Oroszlán:

A házasságokban, régi együttélésekben boldog pillanatokat élhettek át. Ha most kívánod összekötni az életedet a kedveseddel, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Anyagi ügyek terén is kellemesen alakulhatnak a dolgok, ami örömmel tölt el.

Szűz:

Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, rokonnal is meg tudod beszélni mindazt, ami főként neked fontos. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked életének alakulása miatt örömöt érezhetsz.

Mérleg:

Olyan tanácsot kaphatsz a mai napon, amit ha megfogadsz, akkor nagyon szerencsésen alakul később az életed. A társad olyan dologgal állhat elő, amitől örömödben talán a „föld felett lebeghetsz néhány méterrel”.

 

Skorpió:

Olyan valaki bukkanhat fel az életedben, aki miatt idegessé válsz, de az is előfordulhat, hogy olyan hír jut a füledbe, amelynek hallatán legszívesebben már most téli álomba merülnél. Érzékenyebb vagy ma a szokásosnál, ez okozhatja a könnyet a szemedben.

Nyilas:

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt most nem kell aggodalmaskodnod. Amennyiben a szerelmi életed eddig állóvízre hasonlított, akkor most minden változik, méghozzá a kedved szerint. Régi szeretőre azonban ne pazarold az energiádat!

Bak:

Még az is lehet, hogy pénzhez jutsz, ám ezt nem kellene nagydobra verni, mert olyan valaki is irigy lehet, akiről ezt nem gondoltad volna. Közlekedés során nehézségek alakulhatnak ki, ha az egészségügyben van dolgod, acélozd meg az idegeidet!

Vízöntő:

Sokszor mondják, hogy nem a tudás és a tehetség számít, hanem az, hogy ki kinek a rokona, jó ismerőse. Ezt most te is élvezheted, mert valaki tolja a szekeredet, és ennek hatására előnyös helyzetbe kerülhetsz. Közlekedés alkalmával légy türelmesebb!

Halak:

Még az is lehet, hogy a sors visszautasíthatatlan lehetőséget sodor az utadba. Előfordulhat, hogy a felettesed olyan dologgal áll elő, ami óriási boldogsággal tölt majd el. Értéktárgyaidra ügyelj!