Horoszkóp 2019. október 3.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Még az is lehet, hogy olyan dolog jut a tudomásodra, amelyet a legszívesebben világgá kürtölnél. Ne tedd, különben önmagadat hozod roppant kellemetlen helyzetbe. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj!

 

Bika:

A házasságokban, régi együttélésekben fontos témát beszélhettek meg. Olyan dolog juthat most a tudomásodra, amely miatt elégedettséget érezhetsz. Jól tudod képviselni az anyagi érdekeidet, ami ma különösen jól jön.

 

Ikrek:

A munkában történhetnek olyan változások, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Az is lehet, hogy kollégával elsősorban számodra fontos dolgokban juttok közös megegyezésre. Régi emlék rohamozhatnak meg.

 

Rák:

Ha még nem vagy szerelmes, akkor meglepődve tapasztalhatod, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. Ha párkapcsolatban élsz, a kedvesed olyan dologgal állhat elő, amitől még az állad is leesik.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy olyan valakinek a segítségére lenne szükséged, akitől nem szívesen kérsz. Szedd össze magad, tartsd szem előtt a saját érdekeidet, és lépj a tettek mezejére! A munkában idegesítő szituáció alakulhat ki.

 

Szűz:

Gyümölcsöző kapcsolatokra tehetsz szert, illetve az ismerőseidet állíthatod csatasorba, és érheted el könnyebben velük mindazt, amit tervbe vettél. Nagyobb vásárlásokat célszerű ma bonyolítani.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy pénz üti a markodat, amit jó lenne, ha titokban tartanál. Az is fontos, hogy ne legyen központi témád a pénz, mert olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt később anyagi kár ér.

 

Skorpió:

Baráti kapcsolat sokkal fontosabbá válhat, mint eddig bármikor. Lényeges, hogy ne csak kihasználd az ismeretségeidet, hanem te is tegyél meg értük mindent, amit csak tudsz. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj!

 

Nyilas:

Olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek hatással lehetnek a jövődre. Kedvez az idő a munkával, megélhetéssel kapcsolatos megbeszéléseknek. Nagyobb utazásra is kiváló az idő.

 

Bak:

Megeshet, hogy minden idegszáladdal arra a közösségre koncentrálsz, amelynek a tagja vagy, mert itt van egy olyan személy, aki a segítségedre lehet abban, hogy megváltozzon az életed.

 

Vízöntő:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyekre már jó ideje vágyakozol. Olyan megbeszélésre is sor kerülhet, ami elsősorban a számodra fontosabb. Utazás jól sikerülhet.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy kiadásokra kerül sor, ám ezek a jövőbeli sikereid alapját jelentik. Ne hallgass senkire, ha az új terveidről, a megélhetésbeli változásokról van szó!