Horoszkóp 2019. október 2.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ma mindennél fontosabb lesz számodra a párkapcsolat. Ha már együtt élsz valakivel, akkor ügyelj arra, hogy ne ragaszkodj körömszakadtáig az elképzeléseidhez, mert ebből nehezen kezelhető vita alakulhat ki.

 

Bika:

A következő időszakban a munkában történhetnek olyan változások, amelyek érinthetnek téged is. Megeshet, hogy olyan helyzet jön létre, amely előtt döbbenten állsz majd.

 

Ikrek:

Ha szülő vagy, akkor a következő időben a gyermeked állhat a figyelmed középpontjában. Ha utódra vágysz, akkor a sors ezt a vágyadat a közeli jövőben talán teljesíti. Megeshet, hogy új hobbid lesz.

 

Rák:

A munkában várható ma komolyabb változás, de lényeges, hogy a benti ügyeket ne vidd haza, és a kollégákat se traktáld a magánéleti ügyeiddel. Így jó napod lehet.

 

Oroszlán:

Ma jobban megy a kommunikáció, mint általában. Annyira jól tudod képviselni a saját érdekeidet, hogy talán még homokot is el tudnál adni a sivatagban. Nagyobb beruházást most érdemes bonyolítani.

 

Szűz:

Eddig is nagyrészt a pénzre fókuszáltál, nem lesz ez másképp ma sem. Lehet, hogy ami másnak ma kár, az neked előnyt fog jelenti. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, acélozd meg az idegeidet!

 

Mérleg:

Ha a szinglik táborához tartozol, vagy a magánéletedben szeretnél változást, akkor a sors a segítségedre lehet, és több dolog alakulhat a kedved szerint. A mai nap jelszava határozottan a párkapcsolat.

 

Skorpió:

Olyan dolgokkal kell ma foglalkoznod, amik kissé leszívják az energiádat, de ne aggódj, este módod lesz a pihenésre. Roppant balesetveszélyes időszak következik, amikor még egy kenőkéssel is megvághatod magad. Vigyázz!

 

Nyilas:

A mai napon nagyon fontosak lehetnek a kapcsolatok. Olyan ismeretségre is szert tehetsz, aminek később az előnyeit élvezheted. A szerelmi életed is felpezsdülhet. Ha szülő vagy, a gyermeked életében is nagy változás várható.

 

Bak:

Már eddig is a megélhetés, a munkahelyed és a felettesed körül forgott minden gondolatod, és ma még inkább így lesz. Az is lehet, hogy olyan ajánlattal keresnek meg, amire képtelenség nemet mondani…

 

Vízöntő:

Sorsfordító változások várhatók ma és a közeljövőben. Megeshet, hogy olyan terveket szövögetsz, amelyek más, az eddig megszokottól eltérő irányba terelnek. Lépj bátran a tettek mezejére!

 

Halak:

Olyan dologba vághatod a fejszédet, aminek hatására hozzá kell nyúlnod a tartalékaidhoz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor megeshet, hogy a társadnak anyagi problémái alakulnak ki, és ez feszültséget gerjeszt.