Horoszkóp 2019. október 1.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad rokonsága miatt alakulhat ki nehezen kezelhető helyzet, de az is lehet, hogy életed párjának olyan elképzelései vannak, amelyekkel nem érthetsz egyet. Munkában légy türelmes!

 

Bika:

A hangulatod ma nagyban befolyásolja azt, ahogy a dolgok alakulnak az életedben. Főként a munkahelyeden jöhet létre olyan szituáció, amitől megfeszülhetnek az idegeid. Őrizd meg a hidegvéredet!

 

Ikrek:

Olyan dolog juthat a tudomásodra, amitől egy kapcsolatodat teljesen átértékelheted. Talán egy korábbi tervedet is emiatt változtathatod meg. Ha szülő vagy, a gyermeked jövőjéért ma sokat tehetsz.

 

Rák:

A mai napon úgy érezheted, az lenne a jó, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Nehéz helyzet alakulhat ki a családtagjaiddal, sőt a társad is féltékennyé válhat…

 

Oroszlán:

Ma minden esély megvan arra, hogy valakit vérig sérts, ezért fontos, hogy elszámolj tízig, mielőtt megszólalsz. Így elkerülhetsz egy olyan kínos helyzetet, ami az elkövetkező hetedet is meghatározná.

 

Szűz:

Ha szülő vagy, a gyermeked kerülhet olyan helyzetbe, ami miatt te többet aggodalmaskodhatsz. A szerelmi viszonyokban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt a kapcsolatotok próbatétel elé kerülhet.

 

Mérleg:

Ingatlanügylet bonyolításakor elképesztő eseményekre van kilátás. Az is lehet, hogy rokonnal alakulhat ki vita, amiben sajnos most nem győzhetsz. Az lenne a legjobb, ha az illetőre hagynád a dolgot.

 

Skorpió:

Olyan valakivel találkozhatsz, aki miatt megváltoztathatod a véleményedet egy fontos dologról. Megeshet, hogy olyasmi jut a tudomásodra, amiről úgy érzed, nem tudod felfogni. A rád bízott titkot őrizd meg!

 

Nyilas:

Ha egy mód van rá, ne keveredj vitába, ha mégis megtörténik, légy diplomatikus! Egy váratlan találkozás felvillanyozhat. Egy kapcsolat jövőjéért pedig ma sokat tehetsz. Kolléga viselkedése megdöbbenthet.

 

Bak:

Olyan esemény történhet, amit nem tudsz elfogadni. De az is megeshet, hogy a munkahelyeden jön létre olyan szituáció, ami elgondolkodtat a jövődön. Még az állásváltoztatás lehetősége is felmerülhet…

 

Vízöntő:

Legyen most mindennél fontosabb az egészséged megőrzése! Ha betegséggel küszködsz, vagy egy hozzátartozód, netán egy szeretett személy beteg, akkor koncentrálj arra, hogy mielőbb bekövetkezzen a gyógyulás!

 

Halak:

Még az is lehet, hogy a dolgok másként alakulnak, mint ahogyan elképzelted. Megeshet, hogy olyasmi jut a tudomásodra, amely miatt sok dolgot át kell szervezni. Az egészségedre jobban ügyelj!