Horoszkóp 2019. szeptember 30.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A párkapcsolatokban feszültté válhat a helyzet. Még az is lehet, hogy a féltékenység zöld szemű szörnyetege üti fel a fejét. A munkahelyeden a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan arra számítasz…

 

Bika:

Híres vagy a nyugalmadról, ám ma olyan helyzet alakulhat ki, ami egyik pillanatról a másikra hoz ki a sodrodból. Az idegeskedéssel, a stresszel csak saját magadnak ártasz, inkább a megoldásra koncentrálj!

 

Ikrek:

A szerelmi viszonyokban olyan téma kerülhet terítékre, ami megkérdőjelezheti a kapcsolat jövőjét. Az lenne a legjobb, ha megbeszélnétek a múltban történteket – így megmenthető az, ami egyébként jól működik.

 

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben alakulhat ki idegtépő helyzet. Az is lehet, hogy rokonnal akasztod össze a bajszodat. Megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, aki egy számodra fontos dolgot árul el.

 

Oroszlán:

Előfordulhat, hogy egy kolléga viselkedését nem tudod elfogadni. Ha egy mód van rá, akkor most ne vitázz senkivel. Amennyiben elkerülhetetlen a helyzet, maradj diplomatikus! Nagyobb vásárlást érdemes most bonyolítani.

 

Szűz:

A szerelmi viszonyokban olyan helyzet jöhet létre, amitől később akár búcsút is inthettek egymásnak. Előfordulhat az is, hogy olyan valakivel hoz most össze a sors, akivel a későbbiekben a kapcsolatod bonyolultabbá válhat.

 

Mérleg:

Ma félreértheted valakinek a viselkedését, és az is megeshet, hogy olyan tanácsot kapsz, amit ha megfogadsz, akkor önmagad alatt vágod majd a fát. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának.

 

Skorpió:

Olyan hír juthat a füledbe, ami teljesen ledöbbent. Az is lehet, hogy annyira sajnálsz majd ma valakit, hogy könny fog csillogni a szemedben. Ne írj most alá semmit, mert amihez a nevedet adod, abból később baj lehet.

 

Nyilas:

A dolgok alakulása miatt csalódottnak érezheted magad a mai napon. Az is megeshet, hogy olyan hír jut a füledbe, ami szorongóvá tesz. Ha párkapcsolatban élsz, a társadért most tegyél többet!

 

Bak:

A munkában, megélhetésben jöhet létre nehezebben kezelhető helyzet. Megeshet, hogy a felettesed olyan dolgot mond, amivel nem értesz egyet, és emiatt felmerülhet benned a változtatás gondolata. Várj még!

 

Vízöntő:

Ha tanulmányokat folytatsz, idegesítő szituációban találhatod magad. Ha jogi problémád van, akkor megeshet, hogy teljesen tehetetlen leszel. Külfölddel kapcsolatos ügyekben szintén másként alakulhatnak a dolgok a tervezettnél.

 

Halak:

Nem ajánlott most belevágni semmibe baráttal vagy ismerőssel, mert később nem jönnétek ki jól a helyzetből. Bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket se ma bonyolíts, ha lehet, várj holnapig!