Horoszkóp 2019. szeptember 29.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban béke és nyugalom honolhat. Még az is lehet, hogy egy szerencsés találkozásban is részed lesz. Valakinek az ízlése nagy hatást gyakorolhat rád.

 

Bika:

Úgy tűnik, a mai napon te vagy az állatövben a legszerencsésebb. Ha dolgoznod kell, akkor ez azért nem esik a nehezedre, mert kedvet érzel a munkához. Valakivel jól kijöhetsz.

 

Ikrek:

A magánéletedben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy olyan beszélgetés folytatsz, ami szintén feldob téged, és más színben látod majd tőle a világot.

 

Rák:

Az otthonodra, a családtagokra kellene nagyobb figyelmet fordítani ma, legyen szó házimunkáról vagy társasjátékozásról. Újult erővel vágsz majd neki a következő hétnek, ha ma a szeretteidre koncentrálsz.

 

Oroszlán:

Ha szülő vagy, akkor a gyermekednek nagy szüksége lehet a veled való kommunikációra. Olyan dolgokat beszélhettek meg, amelyek mindkettőtök számára fontosak. Egy rokon viselkedését nem tudod tolerálni.

 

Szűz:

Kedvez az idő ingatlanügylet, vagy nagyobb értékű vétel/eladás bonyolításának. Olyan valakivel futhatsz össze, akivel már jó ideje nem találkoztál, és akivel kölcsönösen nagy hatással lesztek egymásra.

 

Mérleg:

Tökéletesen tudod képviselni a saját érdekeidet. Bármihez adhatod a neved, mert sikert sikerre halmozhatsz. Olyan dolgot is napirendre kellene tűzni ma, ami kényesnek számít, mert így kerülhet pont egy tabu mondat végére.

 

Skorpió:

Olyan dologba bonyolódhatsz, amibe nagyon nem kellene belemenni, mert később kellemetlen helyzetbe kerülhetsz miatta. Ha vannak zavaros pénzügyeid, rendezd őket!

 

Nyilas:

Anyagi ügyeid olyan szerencsésen alakulhatnak, hogy jobb lenne, ha erről nem beszélnél senkivel, mert még olyan valaki is irigykedhet rád, akiről ezt álmaidban sem merted volna gondolni.

 

Bak:

Ha egy mód van rá, akkor a mai napon ne politizálj! Ha ez elkerülhetetlen, akkor fel kell készülnöd arra, hogy ebben a témában őrjítő helyzet alakulhat ki. Egy találkozás elgondolkodtathat, és segít változtatni az életeden.

 

Vízöntő:

Kellemesen töltheted a napodat barátok, rokonok társaságában. Nagy igényed van most másokra, mert olyan dolgok foglalkoztatnak, amelyek hatással lesznek a jövődre. Balesetveszélyesebb a nap, légy körültekintőbb!

 

Halak:

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan dolgok foglalkoztatnak, amelyek a jövőddel, a megélhetéssel kapcsolatosak. Fantasztikus ötlet is kipattanhat a fejedből, amelynek hatására éjszaka végre nyugodtan aludhatsz.