Horoszkóp 2019. szeptember 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Tekintettel a hétvégére, az lenne a legjobb, ha a mai napon nem dolgoznál, hanem lógatnád a lábad, és élveznéd az életet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor nagy lehet közöttetek az összhang.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy az Újhold hatására olyan dolog válhat fontossá, amit talán eddig észre sem vettél. Kellemes beszélgetést folytathatsz egy olyan személlyel, akinek adsz a szavára.

 

Ikrek:

Talán az Újhold hatása, hogy jobban foglalkoztathatnak a mai napon a pénzügyek. Még az is lehet, hogy olyan tervet készíthetsz, amely az anyagi helyzeteddel kapcsolatos, és amelyet ha betartasz, nem lesz gondod.

 

Rák:

A hangulatod alapvetően jónak mondható, annak ellenére, hogy nehezebb időszakon vagy túl. Nem érzed magad sem elnyomottnak, sem háttérben állónak. Családdal kapcsolatban érhetnek kellemes meglepetések.

 

Oroszlán:

Még az is megeshet, ha párkapcsolatban élsz, hogy egyik pillanatról a másikra történik olyan esemény, amely miatt alacsonyan repülhetnek a tányérok. Meg kellene őrizni a hidegvéredet, mert a veszekedés nem vezet sehova.

 

Szűz:

Az lenne a legjobb, ha a mai napon nem a pénz állna a figyelmed fókuszában. Ha ezt sikerül háttérbe szorítani, akkor ez a nap igazán jól telhet el, különösen, ha a rokonokkal töltöd az időd.

 

Mérleg:

Sokkal érzékenyebb lehetsz a mai napon, mint máskor. Talán ez a Hold állásának is köszönhető, vagy egy héten történt eseménynek. Ha nagyobb utazáson veszel részt, akkor mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod…

 

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak a viselkedése teljesen megdöbbent most. Lehet, hogy egy rokon olyan tanácsot ad, ami nem terelne téged túl jó irányba.

 

Nyilas:

Amennyiben barátokkal töltöd a mai napodat, akkor megeshet, hogy olyan mondatok hangoznak el, amelyek boldoggá tesznek. Beszélgess minél többet az ismerőseiddel, mert ez mindannyiótoknak jót tesz.

 

Bak:

A mai napon hiába nem kell dolgoznod, mégis minden gondolatod a munka és a munkahelyed körül foroghat. Olyan valakivel találkozhatsz, akinek az ötletét közösen kéne megvalósítanotok.

 

Vízöntő:

Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel szervezz közös programot, mert a csemetédnek nagy szüksége van a veled töltött időre. A mai napon légy mértékletesebb, ha falatozásról vagy italozásról van szó!

 

Halak:

Még az is lehet, hogy házi kedvenc szerezhet most nagyobb örömet. Olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt örömödben fülig érhet a szád, de fontos, hogy ne bízd el magad teljesen.