Horoszkóp 2019. szeptember 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon egy hullámhosszra kerülhetsz a környezted tagjaival. Megfelelő az időpont, hogy fontos témát beszélj meg, mert olyan eredményt érhetsz el, amelyet talán a legmerészebb álmaidban sem gondoltál volna

 

Bika:

A mai napon szinte minden remekül megy. Ha családi vagy baráti körben töltöd az idődet, akkor olyan emelkedett hangulatba kerülhetsz, amely a környezetedben élőkre is átragadhat.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy olyan boldog leszel, hogy képes lennél magadhoz ölelni az egész világot. Előfordulhat, hogy olyan tevékenységet próbálsz ki, amely a későbbiekben akár a hobbid is lehet. Ha szülő vagy, boldog időt tölthetsz együtt csemetéddel.

 

Rák:

Harmonikus egységben érezheted magad, testi, lelki és szellemi értelemben is. Ma mindenkivel jól kijössz, ezért remek az idő barátkozásra, és arra, hogy érzelmi alapon közelítsd meg a többi embert.

 

Oroszlán:

A mai nap a teljes harmóniáé lehet, amikor megpihenhetsz a mindennapos rohanás közepette. Érdemes most befelé figyelni és felmérni a saját helyzetedet, de töltheted az idődet mások társaságában is, sok energiát kaphatsz.

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel te szakítottad meg a kapcsolatot, de időközben talán rájöttél, nagy hiba volt. Bátran közeledj újra, nem fognak elutasítani!

 

Mérleg:

Energikusnak érezheted magad a mai napon, de bonyolulttá teheti a helyzetedet, ha hagyod, hogy életed különböző szerepei szétcincáljanak. Koncentrálj egyetlen feladatra, és meglátod, nagy sikert érhetsz el.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy új emberek társaságára és eddig ismeretlen izgalmakra, szokatlan élményekre vágysz. Ezeket az álmokat a sors valóra is válthatja, amelynek hatására felszabadult lehetsz, örömmámorban úszhatsz.

 

Nyilas:

Jól tennéd, ha időd nagy részét nem egyedül, hanem társaságban töltenéd. Rokonnak szüksége lehet a segítségedre, te pedig boldogan támogatod őt. Önzetlenséged új ajtókat nyithat meg előtted.

 

Bak:

Friss, éber és érdeklődő lehetsz mai napon, amikor remek alkalom kínálkozik a szellemi látóköröd kiszélesítésére. Ha kirándulsz, olyan dolgokat fedezhetsz fel, amely boldoggá, vidámmá tehet.

 

Vízöntő:

Megbeszélésre nem a legideálisabb a mai nap, mert nem tudod jól képviselni a saját érdekeidet. Ráadásul képtelen vagy elfogadni mások véleményét, emiatt pedig komoly feszültség alakulhat ki benned. Lazíts!

 

Halak:

Még az is lehet, hogy a mai napon kicsit többet idegeskedsz. Ha viszont tudatosan törekszel a lazításra, és megpróbálsz a kellemes dolgokra koncentrálni, akkor nem lesz okod panaszra, ráadásul ezzel felkészülhetsz a következő napok kemény hajtására is.