Horoszkóp 2019. szeptember 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Varázslatos pillanatokat élhetsz át a mai napon. Még az is lehet, hogy olyan dolog történik, amelyet a legmerészebb álmaidban sem mertél gondolni. Megtapasztalhatod a vonzás törvényét, ami miatt változik a világlátásod is.

 

Bika:

Sokkal érzékenyebbé válhatsz a környezeti behatásokra, mint általában. A mai napon allergiás tüneteket léphetnek fel, de az is lehet, hogy gyógyszerérzékenység miatt rosszabbul leszel.

 

Ikrek:

Megtörténhet, hogy annyira rá vagy hangolódva másokra, hogy magadról megfeledkezve leszel segítségére társaidnak. Légy megfontolt, mert tanácsaidat és ötleteidet most szinte issza a környezeted.

 

Rák:

Ha szülő vagy, a gyermekeddel közös program fantasztikus lehet. Lelki és szellemi energiaraktáraidat most ennek köszönhetően feltöltheted. Ha viszont visszavonulnál egy kicsit, válaszd a meditációt!

 

Oroszlán:

A mai napon nyitottabbá és érzékenyebbé válhatsz a láthatatlan világgal szemben. Remek alkalom ez arra, hogy spirituális vagy okkult témákkal foglalkozz. Fizikai energiáid alacsonyak lehetnek, ne erőltess ma semmit!

 

Szűz:

A legjobb lenne, ha a mai napot meditációval és elmélkedéssel töltenéd, mert lelkileg nyitottabb lehetsz, és így többet profitálhatsz az önismeret-fejlesztése terén, mint általában. Ha kell, a saját vágyaidat most háttérbe tudod szorítani.

 

Mérleg:

Pompás napod lehet, amikor több dolog alakul úgy, ahogyan szeretnéd. Ráadásul ezekért nem kell nagyobb erőfeszítéseket tenned, egyszerűen a sors ajándékának tekintheted mindazt, ami most történik veled.

 

Skorpió:

Kevesebb fizikai erőt érezhetsz magadban, emiatt pedig nem lesz kedved harcolni másokkal. Az lenne a legjobb, ha a mai napon nyugalomban maradnál és inkább relaxálnál, lazítanál, szórakoznál.

 

Nyilas:

A vágyad, hogy megúszd az előtted álló megmérettetéseket, kerülőutakra sodorhat. Vigyázz magadra, mert könnyen visszájukra fordulhatnak a mesterkedéseid!

 

Bak:

Nem ártana ma óvatosnak lenned, és kerülnöd a gyanús kinézetű alakokat, veszélyes helyszíneket. Főleg azért, mert a mai napon erőszakos vagy durván felkavaró találkozásban lehet részed.

 

Vízöntő:

Egy mai találkozás mélyen megérinthet. Jobb lenne, ha egyáltalán nem mennél bele vitába, ezért ne vedd fel az eléd dobott kesztyűt, egyszerűen ne reagálj még a legőrültebb helyzetre sem. Kirándulás nagyon jól sikerülhet.

 

Halak:

A mai napon történő találkozásaid tartalmasak és gazdagítók lehetnek, ha egyébként érzelmileg a helyeden vagy. Csalódást akkor kell elszenvedned, ha felületesen vagy érzelemmentesen viszonyulsz a körülötted élőkhöz.