Horoszkóp 2019. szeptember 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Egészen elképesztő események történhetnek veled a mai napon. Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki iránt nem leszel közömbös. De megtörténhet, hogy egy másik találkozás mélyen felkavar…

 

Bika:

Hihetetlenül nagy energiával rendelkezel a mai napon, amelyet ha a munkavégzésre fordítasz, akkor nem mindennapi eredményt érhetsz el. Vigyázz magadra, vezesd le a feszültséget, mer ha nem, akár meg is sérülhetsz.

 

Ikrek:

Előfordulhat, hogy a mai napon lázongó hangulatba kerülsz, ez viszont komoly problémák forrása lehet, főleg a hatalmi pozícióban lévőkkel szemben. Meg kellene találnod az arany középutat, így válhatsz csak kiegyensúlyozottá.

 

Rák:

Csinálj valami mást és izgalmasat a mai napon, különben a sors dönt helyetted, de az már nem biztos, hogy maradéktalanul tetszeni fog neked. Tölts ma több időt a szabad levegőn, és érezd, hogyan hat mindez a hangulatodra.

 

Oroszlán:

Még az is előfordulhat, hogy olyan esemény történik, hogy csak kapkodod a fejed, és fogalmad sincs, mit gondolj a történtekről. Ne ijedj meg, mert megeshet, hogy kapsz egy álomszerű, visszautasíthatatlan ajánlatot is.

 

Szűz:

Kreativitásod és alkotókészséged ma fokozottá válhat, ennek hatására pedig olyan dolgokat is megvalósíthatsz, amiket már régóta terveztél. Törődj viszont többet az egészségeddel, mert korábbi betegség kiújulhat.

 

Mérleg:

A mai nap kellemesen érdekesnek, sőt izgalmasnak ígérkezik, legyen szó a mindennapos eseményekről vagy a kapcsolataid alakulásáról.  Nehéz lesz viszont önfegyelemre inteni magad, pedig ez a sikered záloga.

 

Skorpió:

Nagyszerű ez a mai nap minden olyan tevékenységre, amely az univerzummal kapcsolatos ismereteidet tágíthatja. Kevesebb kedvet érezhetsz viszont a rutinfeladatok végzéséhez. Ha szülő vagy, gyermekeddel csodás napot tölthetsz együtt.

 

Nyilas:

Energikus és fáradhatatlan lehetsz a mai napon, kerekedj hát fel és csinálj valami újat, izgalmasat, szokatlant. De az is lehet, hogy a munkahelyeden nagyobb csatákat kell megvívnod, de ne aggódj, fantasztikus sikereket érhetsz el.

 

Bak:

Élénkség és izgatottság lehet rád a jellemző a mai napon. Különösen, hogy olyan valakivel találkozol, aki egykor sokat jelentett neked. Megeshet, hogy olyan hír jut a füledbe, amely miatt a szívverésed hevesebb lesz.

 

Vízöntő:

Különösen pozitív energiákat tapasztalhatsz meg a mai napon. Figyelj magadra, és próbáld meg befogadni ezeket az erőket, főleg azért, mert ettől a napod is másképp alakulhat.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy olyan pénz üti a markodat, amelyért nem kell kőkeményen megdolgoznod. Igaz, ezért a pénzért valamit adnod is kell, de ez nem fog megrázni. Feletteseddel ma fontos dolgot beszélhetsz meg.