Horoszkóp 2019. szeptember 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon a nők zavarhatják meg a nyugalmadat. Figyelj viszont oda magadra, mert sokat tanulhatsz az érzelmi világodról az ilyen jellegű összezördülések révén. Nagyobb vásárlás bonyolítására kiváló a nap.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy hadilábon állsz az érzelmeiddel és ez persze megmutatkozik az emberi kapcsolataidban is. Különösen személyes viszonyaidban adódhatnak problémák, amelyeket nem szabad most a szőnyeg alá söpörni.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy a mai napon nem kell kőkeményen megküzdened a pénzért, mert az egy nagyobb összeg formájában olyan helyről jöhet, ahonnan nem is várnád. Baráttal a konfliktust próbáld meg elkerülni!

 

Rák:

Még az is lehet, hogy érzelmi konfliktusba keveredsz a mai nap folyamán, de ha felül tudsz emelkedni az indulataidon és megfigyeled, milyen hatást gyakorolsz másokra, személyes fejlődésedet is útnak indulhat.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy olyan találkozásban lesz részed, amely miatt az irigyeid száma hirtelen megduplázódik. Ha a párkapcsolatodban nyugalomra vágysz, akkor neked kell a partneredhez alkalmazkodni, igazodni.

 

Szűz:

Még az is előfordulhat, hogy a mai napon az eszed helyett a szívedre hallgatsz. Fordítsd ezt a napot arra, hogy tájékozódsz, a döntéseket pedig később, például a következő napokban hozd majd meg.

 

Mérleg:

A mai napon arra kellene elsősorban ügyelned, nehogy a jelentéktelen apróságok eltereljék a figyelmedet a sokkal fontosabb dolgokról. Ne erőltesd a tiszta logikát igénylő témák tanulmányozását! Bírságveszélyes a nap, légy körültekintőbb!

 

Skorpió:

A mai napon könnyebben ki tudod fejezni érzéseidet. Ne vesztegesd azonban az idődet viccelődésre, pletykálkodásra, mert emiatt talán észre sem veszed, hogy valami fontos üggyel kellene foglalkoznod. Nagyobb vásárlásra jó a nap.

 

Nyilas:

Erős, belülről fakadó mély érzések keríthetnek hatalmukba. Amivel ma foglalkozol, azt nagyon intenzíven éled meg. Tartózkodj viszont az értelmetlen féltékenykedéstől vagy a túlzottan birtokló magatartástól, a manipulációtól.

 

Bak:

Az anyagiak dolgában a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz. Olyan szituációba kerülhetsz, amelyben nem várt összeg ütheti a markodat. Ráadásul a megérzéseid is tökéletesen működnek, ezekre hallgatnod kellene…

 

Vízöntő:

Kiváló a mai nap az önelemzésre vagy egy terápiás kezelés megkezdésére. Jók a megérzéseid, de tanácsos ezeket magadnak megtartanod, ellenkező esetben mások visszaélhetnek a meglátásaiddal, ötleteiddel.

 

Halak:

Előfordulhat, hogy változtatásokat akarsz bevezetni az otthoni környezetedben. Legyen szó egy nagytakarításról vagy a lakás átrendezéséről, vágj bele, mert az energiádnak köszönhetően pozitív élményekben lehet részed.