Horoszkóp 2019. szeptember 16.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Még az is lehet, hogy döbbenten fedezed fel, olyan valaki iránt érzel vonzalmat, aki teljesen más személyiség, mint te. A most kezdődő kapcsolatok kellemesek, örömteliek, ám meglehetősen rövidek lehetnek.

 

Bika:

Érzelmesebbé válhatsz a mai napon és a nők fontosabb szerepet játszhatnak az életedben. Előfordulhat az is, hogy úgy érzed, jó lenne egy kicsit egyedül lenni. Ezt a sors most nem adja meg neked, mert többeknek éppen ma van szüksége rád.

 

Ikrek:

Érzelmileg jobban rá tudsz hangolódni másokra, mint általában, éppen ezért lesz megfelelő ez a nap az új kapcsolatok kiépítésére. Ha állásinterjúra vagy vizsgára kerülne sor, fantasztikus formában lehetsz.

 

Rák:

Érzelmeid a mai napon elmélyülhetnek, aminek következtében jobban vágysz majd hozzátartozóid és barátid közelségére. Ma mindenkivel bensőségesebb lehet a viszonyod, és érdekes módon a nők társaságát talán élvezetesebbnek találod, mint a férfiakét.

 

Oroszlán:

A mai nap a belső töltekezés ideje, nem pedig a csatározásoké. De az is lehet, hogy közeli barátokkal és családtagokkal veszed körbe magad, mert úgy érzed, belőlük tudsz igazán erőt meríteni. Támogatásodról biztosíthatsz valakit, akinek ezzel kellemes meglepetést szerezhetsz.

 

Szűz:

Ha szülő vagy, gyermeked mindennél fontosabb lehet ma. De az is lehet, hogy a munkád során történik olyan esemény, amely miatt más színben látod a világot. A múlt viszont elemi erővel törhet fel a lelkedben.

 

Mérleg:

A mai nap nem a legalkalmasabb időpont az összejövetelekre, vagy komoly megbeszélésekre. Ha viszont te vagy az, akinek cselekvésre kell bírnod egy közösség tagjait, akkor tedd meg! Talán nem is gondolod, de ügyes lehetsz ebben.

 

Skorpió:

A mai napon hadilábon állhatsz az érzelmeiddel, ez pedig az emberi kapcsolataidban is megmutatkozhat, különösen a személyes viszonyaidban adódhatnak gondok. Próbáld meg elkerülni a konfliktust a barátokkal, családtagokkal.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy érzelmi konfliktusba keveredsz a mai nap folyamán, de ha felül tudsz emelkedni az érzéseiden és megfigyeled, milyen hatást gyakorolsz másokra, az elősegítheti a személyes fejlődésedet.

 

Bak:

Egy rövid időre az érzelmeid befolyásolhatják az ítélőképességedet. Fordíts ez a napot arra, hogy információkat gyűjtesz, a döntéseket pedig inkább később hozd meg. Baleset- és bírságveszélyes a nap, légy óvatos!

 

Vízöntő:

Vigyázz, nehogy a jelentéktelen apróságok eltereljék a figyelmedet a sokkal fontosabb dolgokról. Ha lehet, ne erőltesd ma a reáltudományok tanulását, mert ez most nem fog menni. Ha mára randevút tervezel, fantasztikus lesz!

 

Halak:

A mai napon könnyebben ki tudod fejezni az érzéseidet, különösen az ellenkező neműekkel szemben. Ne vesztegesd azonban az idődet kedélyes beszélgetésekre és felesleges fecsegésre, mert könnyen megfeledhetsz az igazán fontos dolgokról.